mastacrx Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 śliczna, można wiedzieć ile dałeś może być pw, pokaż lepsze zdjęcia na feldze
.Szczepan. Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Wyposażenie: - fotele kubełkowe Ja tu rzadnych kubełków nie widze Co do alusów to nie potrzebna zmiana. Te czy tamte nie powalają na kolana. Ale zdjęcie w kukurychy prawie jak z archiwum X Szybko ludzie załapali że teraz sezon rolniczy Też myślałem nad fotkami w polu [br]Dopisany: 25 Lipiec 2009, 11:54_________________________________________________ kolegi z forum, który startuje w konkursie. btw. a czy Panowie znają tego miśka, co mam naklejonego na klapie? :polew: Misia nie kojarze.
.Szczepan. Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Alusy musisz zmienić, bo w tych to nie wygląda najlepiej Fotki spoksik
Michuck Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Opublikowano 25 Lipca 2009 Alusy musisz zmienić, bo w tych to nie wygląda najlepiej Fotki spoksik Wiem, wiem aluski idą na pierwszy odstrzał jeszcze w tym roku.
Rekomendowane odpowiedzi