bartekkb5 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Po opaleniu auta pojawiła się plama ropy pod autem. Po zajrzeniu wydawało się, że jest wyciek spod pokrywy nastawnika pompy. Uszczelkę bez problemu kupiłem za 8zł, wymiana zajęła mi 10 min. Wyciek niestety pozostał. Okazało się, że cieknie spod nastawnika (zaznaczyłem na zdjęciu). Problem zaczął się, gdy zacząłem poszukiwania uszczelki. Dzwoniłem do kilku hurtowni, byłem w ASO, ale nigdzie nie mogli takowej uszczelki namierzyć ani po numerze pompy ori jak i boscha, ani po vinie. Po prostu w systemie taka uszczelka nie widniała. Przejrzałem internety, ale znalazłem tylko wątki świadczące o tym, że uszczelka jest wymienna bo kilka osób ją wymieniało, ale ciężko znaleźć jej nr. Będę wdzięczny za wszelkiego rodzaju namiary na tą pierdółkę. Adresy sklepów, linki do aukcji, wszystko.. Pozdrawiam
maniekaudia4 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) wpisz na alledrogo : zestaw naprawczy pompy wtryskowej vp37 lub uszczelka pompy wtryskowej bosch vp37 numer zestawu podobno 038 198 051 D ale musisz sprawdzić Edytowane 30 Marca 2016 przez maniekaudia4
Hezen Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Jak kolega wyżej napisał, szukaj zestawu naprawczego do vp37. W komplecie będzie uszczelka o którą Ci chodzi. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
bartekkb5 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Takich odpowiedzi oczekiwałem. Dzięki wielkie Panowie!
Rekomendowane odpowiedzi