Sokołowianin Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Witam odkąd kupiłem b6 mam problemy z radiem concert , o ile potencjometr wiem , że jest do wymiany oraz laser wypadało by wyczyścić tak dziś przeszło samo siebie , dzieje sie tak tylko kiedy jest płyta , podczas słuchania muzyki piosenka zaczyna sie przycinać , przyspieszać , tak co chwile , momentami ciagle .... Tak jak by ktoś ja przewijał ..... Ktoś jakiś pomysł ma ??
kubson Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak sie dzieje jak laser jest złom Lub z płytą/nagraniem płyty coś nie tak. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez kubson
Fido Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zainwestuj w Yatoura, będziesz miał MP3 i zero płyt w aucie.
Sokołowianin Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 dał byś mi link do konkretnego moelu który podejdzie pod a4b6 2004 r ?
Fido Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Wpisz na aledrogo Audi Yatour Są też lepsze Densona które wyświetlają tagi na Fisie. Temat o tym http://a4-klub.pl/index.php?/topic/198940-zmieniarka-mp3-pod-fabryczne-radio-audi/ Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Fido
House Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Miałem takiego yatoura. Całkiem spoko zabawka tylko w moim przypadku nie zawsze i nie wszystkie pendraki znajdował.
jospethe Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Przy nagrywaniu płyty nie zapychaj jej całej muzyką tylko nagraj z 350 mega a nie 700. W dodatku przy nagrywaniu ustaw prędkość zapisu na jak najniższą.
Fido Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Całkiem spoko zabawka tylko w moim przypadku nie zawsze i nie wszystkie pendraki znajdował. Ja używam MicroSD class 10 i nie mam problemu z plikami.
Rekomendowane odpowiedzi