tomas1911 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) W końcu postanowiłem się pochwalić swoim maleństwem które jest w moim posiadaniu od stycznia tego roku. Długo się wahałem czytając różne opinie na temat tego silnika jednak zaryzykowałem i jestem zachwycony Auto sprowadziłem sam z niemiec z takim to oto wyposażeniem: -Silnik 3.0 V6 ASN -Napęd Quattro -Kubełkowe w pełni elektryczne i podgrzewane fotele Recaro -Szyberdach -Bixenony -Podświetlenie living home -Dwustrefowy climatronic -Fotochromatyczne lusterko wsteczne i lusterka boczne -Podświetlenie ambiente -Czarny środek -Oryginalny bluetooth -Sterowanie z kierownicy -Zawieszenie 1BA -Nagłośnienie Audi Sound System z Concert II -Zestaw naprawczy koła z kompresorem -6 poduszek powietrznych -podgrzewane lusterka -tempomat -Klimatyzowany schowek -Czujniki parkowania przód i tył Dotychczasowe mody: -Letnie kółko Tomason tn1 18" -Wymienione żarówki xenonowe z ory na Osram Xenarc 5500k Plany: -Instalacja Lpg -Zawieszenie 1BE ze sprężynami Eibach pro Kit -Tylna lotka (już jest trzeba zamontować) -Przyciemnienie szyb Tegoroczne mody: -Pakiet s-line -Zawieszenie 1be ze spręzynami Pro kit -Nowe sportowe tłumiki Proex -Hamulce 320/288 pomalowane na czerwono -Przednie kratki i grille pomalowane na czany połysk Pierwsza w tym roku troche zimowa sesja Krótki film demontstrujący wydech: Taki mały update co się dzieję w projekcie Zrobione zostały: - Instalacja Lpg - Zawieszenie Eibach Pro kit - Założona lotka - Przyciemnione szyby - Kupione nowe sportowe tłumiki niestety nikt nie ma czasu mi ich pospawać ? Edytowane 19 Lipca 2018 przez tomas1911
Damiande111 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jak dla mnie to WoW , ładne autko!
_quattro_ Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ładna, daj więcej zdjęć wnętrza. Te recaro są materiałowe?
tomas1911 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ładna, daj więcej zdjęć wnętrza. Te recaro są materiałowe? Na razie więcej nie mam. Tak oryginalne materiałowe
pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ładna sztuka. Plany jak najbardziej na + [emoji106]
_quattro_ Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Tak oryginalne materiałowe Pierwszy raz takie widzę
MARCIN607 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Były takie za 2k na allegro jeazcze z tydzien dwa temu :- ) Genialne B6
Pepe quattro Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ale czerwonaa sztukaaa❤️ Z recaro. Szybka w dadzku Pogratulowac
wampir Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Czerwone jest zawsze szybsze Ja mam inny odcien czerwieni - Amulet red
łysy90 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) 3.0 q manual w dodatku czerowona miazga bede śledził sam sie rozgladam za 3.0. Jak możesz zdradzić ile Cie kosztowała zabawka to napisz pw Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez łysy90
mariuszbielsko Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 super sedanik w pakiecie S4 bedzie baja pozd powodzenia w modzeniu
tomas1911 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Taki mały update co się dzieję w projekcie Zrobione zostały: - Instalacja Lpg - Zawieszenie Eibach Pro kit - Założona lotka - Przyciemnione szyby - Kupione nowe sportowe tłumiki niestety nikt nie ma czasu mi ich pospawać :/
Ben3k Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Kurde, te czerwone auta mają coś w sobie... Rób czarny dach i fele
blade13 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Czerwone sa fajne bo da sie troche kontrastu na zdjecie i mega wychodzi Btw. Ladne auto
łysy90 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Gdybyś przypadkiem chciał kiedyś sprzedać to sie odzywaj bo dalej nic nie znalazłem hehe
tomas1911 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Opublikowano 17 Maja 2017 Tegoroczne mody: -Pakiet s-line -Zawieszenie 1be ze spręzynami Pro kit -Nowe sportowe tłumiki Proex -Hamulce 320/288 pomalowane na czerwono -Przednie kratki i grille pomalowane na czany połysk Krótki film demontstrujący wydech:
kirbag Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Zawsze uważałem, że czerwone Audi to profanacja....właśnie zmieniam zdanie, ładna jest.
Rekomendowane odpowiedzi