Patryk1533 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siema! moje wcześniejsze audo było dosyc znane i dosyc głośne po sprzedaży szatana czyli S4 B6 sprowadziłem sobie Audi A5 niestety 2,7 TDI i niestety bez quattro. Ale za to od 1 właściciela auto było dosyc zaniedbane a więc pierwsze co zrobiłem po przyprowadzeniu samochodu: -pomalowałem cały przód i bok pasarzera poneważ było bardzo porysowane oraz przód miał odpryski od kamieni, -polerka całej karoserii, -pełen detailing środka, -wymiana całego zawieszenia z przodu oraz z tyłu, -wymiana tarcz oraz klocków z przodu oraz z tyłu, -serwis skrzyni biegów, A więc samochód teraz wyglada jak nowy i jezdzi jak nowy Plany jakie mam to: -chip na 230/250KM celowo było koło 300KM ale jak wiadomo multitronic moze tego nie znieść -przyciemnić delikatnie przednie szyby -wszystkie chromy zrobic na czarno -zmienic felgi na 19" może na 20" -na samym końcu niższe sprężyny!
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 ja bym jeszcze pomyślał nad innymi fotelami dobrze, że jesteś świadomy skrzyni..
Patryk1533 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 ja bym jeszcze pomyślał nad innymi fotelami dobrze, że jesteś świadomy skrzyni.. Poprzedni właściciel podobno juz miał tą przyjemność robić skrzynie, w sumie jest to całkiem możliwe bo A5 ma 208tyś najechane a skrzynia chodzi poprostu perfekcyjnie! Przy wmianie oleju zero opiłków ani nic takiego wiec nie boje sie ją dłubać na te 250KM. No Te fotele nie są najlepsze i najwygodniejsze, juz myslałem nad zmianą ale musze trafic cos fajnego w czarnej skórze z S-lina
hunter91 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Graty fury. Te 2.7 były już poprawione ? Z 07 roku.
Binek1.8T Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autko prezentuje sie naprawdę super! Szkoda tylko ze multitronic :/
pksmlody Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kolejne A5 jakie widzę na forum i... coraz bardziej mi się podobają Gratuluję pięknej sztuki! Oby służyła długo i bezawaryjnie! Wygląda pierwsza liga
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 To wcześniej Ci się nie podobały? To jesteś chyba jedyną osobą jaką "znam"
liquid8p Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Gratulacje autka, wygląd nie z tej ziemi Fotele bym wyrzucił i wstawił skóry + alcantara z s-line, nie wyciąga się tak jak pełna skóra i lepiej wygląda. Pomyśl też nad listwami zewnętrznym s-line, upiększają sylwetkę
Patryk1533 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Gratulacje autka, wygląd nie z tej ziemi Fotele bym wyrzucił i wstawił skóry + alcantara z s-line, nie wyciąga się tak jak pełna skóra i lepiej wygląda. Pomyśl też nad listwami zewnętrznym s-line, upiększają sylwetkę co do listw myślałem zeby je prysnąć czarnym plasti dipem, co do foteli rodem z slina to bedzie kiepsko wygladało bo niestety A5 nie ma eslajna i tak troche tego, troche tego to nie bedzie mi sie podobało
liquid8p Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Gratulacje autka, wygląd nie z tej ziemi Fotele bym wyrzucił i wstawił skóry + alcantara z s-line, nie wyciąga się tak jak pełna skóra i lepiej wygląda. Pomyśl też nad listwami zewnętrznym s-line, upiększają sylwetkę co do listw myślałem zeby je prysnąć czarnym plasti dipem, co do foteli rodem z slina to bedzie kiepsko wygladało bo niestety A5 nie ma eslajna i tak troche tego, troche tego to nie bedzie mi sie podobało Fotele skóra + alcantara bez tłoczonego napisu s-line tez są, myślę że nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem takich. Listwy zewnętrzne polakieruj pod kolor auta, nie kombinuj z niczym innym. U mnie wygląda to tak:
Patryk1533 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Podjąłem wczoraj próe pomalowania tym plastidipem i z efektu nie byłem zadowolony, bede usiał sie umówić z lakiernikiem zeby mi te "chromy" pomalował na czarno, co do foteli to sie musze popatrzec bo powiem szczerze ze to co mam obecnie to nie sa za wygodne...
Kooga Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Myslalem, ze od 2.7 wychodzi juz tylko w quattro Na tych 230-250km to bedzie ostro rwac
Beny Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 W dziale sprzedam czesci widzialem s line w skorze. Moze ci spasuja:) Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Patryk1533 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) 2.7 TDI to padaczka. Hmm każdy ma różne zdania co do 2.7 a 3.0 Moja firma zajmuję się regeneracją silników, regeneracja głowic, szlifowanie cylindrów, wałów i wszystko co z silnikiem związane i powiem ze 3.0 czesciej padają. Ale szczerze mówiąc wolałbym 3.0 w quattro niz to co teraz mam A teraz mam pytanie do znawców temetu silników czym się różni 3.0TDI od 2.7TDI? Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Patryk1533
PrzemoS4 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Proponuje zeby kolega " KarolASO" wypowiedzial sie na ten temat... Czekamy.....
Patryk1533 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Proponuje zeby kolega " KarolASO" wypowiedzial sie na ten temat... Czekamy..... Tak dokładnie! Dziś ją umyłem i cyknąłem pare fotek!
Tomeks Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 i powiem ze 3.0 czesciej padają. a ile jest audic z 2.7 a ile 3.0... A teraz mam pytanie do znawców temetu silników czym się różni 3.0TDI od 2.7TDI? roznia sie skokiem tloka,w zasadzie to wszystko
Rekomendowane odpowiedzi