dawid332 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam, czyscil ktos moze turbine sprey'em do czyszczenia turbin egr , czasto ludzie czyszcza w dieslach bez demontazu, nie wiem jak to w benzynie wypada ?
Leopold27 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Bez demontażu sadzy nigdy nie wyczyścisz.
dawid332 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 nie wiem jak to wyglada, zalozylem temat czy jest taka mozliwosc , bo w dieslu jak kiedys robilem to sporo dalo i duzo syfu wypluł
sawul Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam, czyscil ktos moze turbine sprey'em do czyszczenia turbin egr , czasto ludzie czyszcza w dieslach bez demontazu, nie wiem jak to w benzynie wypada ? A po co chcesz czyścić turbospreżarke w benzyniaku.
dawid332 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 poniewaz chce ? , to nic nie zaszkodzi .
mapper Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ale też nie pomoże, tam nie masz sadzy.
Rekomendowane odpowiedzi