radekaudi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 witam potrzebuje porady. po odpaleniu auta posci czarna chmurke nie jest to jakas poterzna chmura dymu ze swiata nie widac. czego moze byc to obiaw?
A4 B7 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Mamy ten sam silnik i u mnie jest to samo. Czasami i mój puści dymka. Raz odpali bez dymka nie ma na to reguły czy zimny czy ciepły. Myślę że to nic złego. Jeżdżę tak od 4 lat.
pyra111 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak to diesel zalezy też od temperatury na dworzu a oleju ubywa? Polecam na przyszłość po odpaleniu czekać pól minuty przed ruszenien Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez pyra111
lukasz51237 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dużo tego dymu? Nagraj filmik. Możesz też porobić jakieś logi to może coś podpowie Ci ktoś.
nik23 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Sprawdź czy działa czujnik temperatury vagiem.
A4 B7 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zapytam z ciekawości czy czujnik temperatury ma wpływ tylko na to że auto puści "bąka" czy może jest jakiś inny objaw jego uszkodzenia ?
nik23 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Objawy zepsutego to niedzialająca wskazówka temp Problemy z odpalaniem gdy zimno dymienie przy ciepłym rozruchu Podwyższone obroty cały czas Niegrzanie świec i pewnie wiele wiecej co późnoej sobie przypomne a teraz nienapisałem.
Rekomendowane odpowiedzi