mario.mario Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 witam, ostatnio zauważyłem lekkie szarpanie przy ruszaniu tzn na pierwszym i drugim biegu, czy to oznaki padającej dwumasy?
kafarek Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A czy sprzegło to nie dwumas ? f*ck logic ... Kolego a w jakim stanie są twoje amortyzatory przednie? Pozdrawiam !
mario.mario Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 na przeglądzie jest ok. pacjent bex zawias 1bv.
Kazek 1.9 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dwumas u mnie jest podobnie ... przy gaszeniu auta zabuja ? ja mam amorki newki i dalej to samo chodz amory były wywalone .. na pedale sprzęgła jak wciskasz i powoli puszczać powinny być delikatne jeszcze drgania .. ja puki co się wstrzymuję z wymianą ale za chwile nie będzie odwrotu
mariuszbyd Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie chcę zakłądać nowego tematu ale co do dwumasów przerabiał ktoś temat Kamoka? http://allegro.pl/sprzeglo-kolo-dwumasowe-a4-passat-1-9tdi-130km-awx-i5393627496.html połowa wartości Luk/Sachs/Valeo ciekawe jak z trwałością
Gremlin0209 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam. Jako, że zauważyłem ten temat, postanowiłem nie zakładać nowego. Zbliża się u mnie zapewne niedługo wymiana dwumasy i sprzęgła. I chciałem się zapytać jaki zestaw byście polecili? Jakiej firmy? Dodam, że auto mam po chipie, jeśli to ważne Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi