MAJKI Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Po B5 i B7 przyszedł czas na poczciwe B6 bo jednak BMW mi nie leżało, dalej ciągnęło wilka do lasu BMW zostało dla żony a ja po 4 miesiącach szukania dzięki Miszelowi z tego forum stałem się właścicielem 1.9 TDI z Quattro w podwójnym S line z 2004 po I właścicielu. No i jak zwykle duże podziękowania dla Stanleya za VIN Z wypasu taki standard ( dla mnie po b7 to brak RNSe, xenonów i ele, foteli ) ale Quattro rekompensuje mi te braki które będzie można dołożyć.Na początek zrobiony duży serwis (oleje,filtry, płyn hamulcowy, rozrząd, kpl hamulców tył) a reszta to detale :- oświetlenie środka w ledach - ręczny i mieszek w nowej skórze z czerwonymi szwami- po weekendzie kierownica leci do Reggiego - ledy na rejestracjach i na postojowychW planach na pewno program w Dynosofcie lub Compsport i zmiana kół (ale dopiero jak sprzedam koła z BMW które niestety nie podejdą mimo zastosowania adapterów z powodu niskiego ET )Na razie kilka fotek zaraz po zakupie A tu już lekko dopieszczona Koła niestety nie będą pasować bo maja 9,5 cala ET 30 a żona ich też nie chce w BMW także leżą i się kurzą w garażu Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez MAJKI
Tomi_81 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Furka oblukana na spocie za te quattro cie nie lubię Dopieścić i będzie malina..
tomekhxc Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 furacz z dobrego zrodła graty zakupu , no i Q
mariuszbielsko Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 fajna furka powodzenia w modzeniu
devey Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ładna furmanka. Co to znaczy podwójny s line? To w s line nie było razem pakietów zewn i wew? Bo chyba o to chodzi.
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Majki autko lux, rns-e i inne pierdoły da się dorezać Bezawaryjność
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jeszcze nie widziałem i jeszcze nie oblałem, zobaczymy, wypijemy i napiszemy kilka słów Myślę że furka nabierze fajnego wyglądu
MAJKI Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ładna furmanka. Co to znaczy podwójny s line? To w s line nie było razem pakietów zewn i wew? Bo chyba o to chodzi. Jak szukałem to albo były zewnętrzne a w środku fotele placki, kiera 4 ramienna, jasny sufit albo były wewnętrzne a na zewnątrz zwykłe zderzaki, bez lotki z tyłu i zwykłe listwy na drzwiach
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ładna furmanka. Co to znaczy podwójny s line? To w s line nie było razem pakietów zewn i wew? Bo chyba o to chodzi. Jak szukałem to albo były zewnętrzne a w środku fotele placki, kiera 4 ramienna, jasny sufit albo były wewnętrzne a na zewnątrz zwykłe zderzaki, bez lotki z tyłu i zwykłe listwy na drzwiach Audi nie ma takiej polityki żeby puścić Sline jako jeden pakiet czyli środek i zewnątrz razem, to leci osobno, jak kto chce, za to BMW jak puszcza Mpak to tak właśnie jest że wlatuje środek i zewnątrz Majki, możesz zrobić z bliska zdjęcie gałki/mieszka? chcę zobaczyć jak ta gałeczka jest obszyta
MAJKI Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pucek gałki nie obszywałem tylko zamówiłem nówkę bo moja miała ułamany jeden zaczep od dołu i nie chciałem jej już reanimować
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pucek gałki nie obszywałem tylko zamówiłem nówkę bo moja miała ułamany jeden zaczep od dołu i nie chciałem jej już reanimować Chyba że tak
jedrekx Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 dołożysz ksenon i RNS-E i będzie bajka śliczna sztuka!
devey Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Ładna furmanka. Co to znaczy podwójny s line? To w s line nie było razem pakietów zewn i wew? Bo chyba o to chodzi. Jak szukałem to albo były zewnętrzne a w środku fotele placki, kiera 4 ramienna, jasny sufit albo były wewnętrzne a na zewnątrz zwykłe zderzaki, bez lotki z tyłu i zwykłe listwy na drzwiach Ładna furmanka. Co to znaczy podwójny s line? To w s line nie było razem pakietów zewn i wew? Bo chyba o to chodzi. Jak szukałem to albo były zewnętrzne a w środku fotele placki, kiera 4 ramienna, jasny sufit albo były wewnętrzne a na zewnątrz zwykłe zderzaki, bez lotki z tyłu i zwykłe listwy na drzwiach Audi nie ma takiej polityki żeby puścić Sline jako jeden pakiet czyli środek i zewnątrz razem, to leci osobno, jak kto chce, za to BMW jak puszcza Mpak to tak właśnie jest że wlatuje środek i zewnątrz Majki, możesz zrobić z bliska zdjęcie gałki/mieszka? chcę zobaczyć jak ta gałeczka jest obszyta Dziękuję za info Jeszcze raz bezawaryjności! Btw. ładne felgi w tej bumie Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez devey
Animal Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Fajny egzemplarz Ci się trafił. Powodzenia w modzeniu i szerokości
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No muszę obczaić na żywo! Bezawaryjności a resztę się doreza!
MAJKI Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No muszę obczaić na żywo! Bezawaryjności a resztę się doreza! Dzieki Panowie oby się sprawowało jak B7 to bedzie gites Grzesiu to zapraszam do GL na spota bo ja to szybko chyba do Kato nie wpadne bo u mnie ciężko z wolnymi wtorkami o tej godz
dms13 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Koła niestety nie będą pasować bo maja 9,5 cala ET 30 a żona ich też nie chce w BMW także leżą i się kurzą w garażu Czemu koła nie będą pasować mam u siebie taki sam rozmiar i et tez chyba 30 fakt krawędź felgi wystaje 1 cm poza obrys auta ale opony 235 na to i jest mega :-)
MAJKI Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Koła niestety nie będą pasować bo maja 9,5 cala ET 30 a żona ich też nie chce w BMW także leżą i się kurzą w garażu Czemu koła nie będą pasować mam u siebie taki sam rozmiar i et tez chyba 30 fakt krawędź felgi wystaje 1 cm poza obrys auta ale opony 235 na to i jest mega :-) no tak ale żeby zmienić rozstaw śrub to trzeba adaptery założyć po których koła wyjdą poza obrys nadwozia
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Koła niestety nie będą pasować bo maja 9,5 cala ET 30 a żona ich też nie chce w BMW także leżą i się kurzą w garażu Czemu koła nie będą pasować mam u siebie taki sam rozmiar i et tez chyba 30 fakt krawędź felgi wystaje 1 cm poza obrys auta ale opony 235 na to i jest mega :-) Nie wszystkim się to podoba Wrzuć fotę jak to wygląda u ciebie Majki myślę że nie będzie miał nic przeciw
MAJKI Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ci magicy od wgniot są super godzinka czasu i nie kują po oczach wgnioty na aucie PrzedPo Koła niestety nie będą pasować bo maja 9,5 cala ET 30 a żona ich też nie chce w BMW także leżą i się kurzą w garażu Czemu koła nie będą pasować mam u siebie taki sam rozmiar i et tez chyba 30 fakt krawędź felgi wystaje 1 cm poza obrys auta ale opony 235 na to i jest mega :-) Nie wszystkim się to podoba Wrzuć fotę jak to wygląda u ciebie Majki myślę że nie będzie miał nic przeciw W byłym B7 ET 30 i 9 cali felga a do tych z BMW jakby doszedł adapter do zmiany rozstawu śrub to było by nieciekawie już
Rekomendowane odpowiedzi