mobi Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam. Po puszczeniu pedalu gazu auto szarpnie mocno jakby ktos w nie uderzyl. oczwisice auto jest na biegu. Wystarczy ze w czasie jazdy wcisne gaz i zaraz zdejme noge to jest takie szarpniecie.
Dev Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 gdzies jest spory luz na któryms mechanizmie róznicowym (tylko na którym?????) :kox:
wesz82 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja miałem podobnie jak dałem troszkę gazu i zaraz odpuściłem pedał to tak jak piszesz jakby coś stało na drodze Okazało się że mam nieszczelny układ a dokładnie rozpitolony waż który wychodzi z turbiny i łączy się z rurka która prowadzi powietrze do IC.Była tam taka dziura ze palucha można było wsadzić.Okleiłem waż izolacją i wsio gra.
domjenick Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Okleiłem waż izolacją i wsio gra. ...ale to tylko na chwile,chyba lepiej jest kupic nawet uzywke ,niz jezdzic z tasmami...
szogun0 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Nieszczelność w dolocie lub uszkodzony DV powodują takie objawy.
mobi Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 to chyba jednak bedzie cos z gazem (lpg)bo w sumie dzis sprawdzilem dokladniej i na benzynie tego nie czuje. Tylko co z tym gazem? odcina go?
Rekomendowane odpowiedzi