domario Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam. podczas jazdy z okolicy lewarka zmiany biegów wydobywa się dziwne trzeszczenie,takie jakbyśmy pocierali styropian o styropian .Nie jest to głośne ale denerwujące , czy ktoś już miał taki przypadek
skotmen Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. podczas jazdy z okolicy lewarka zmiany biegów wydobywa się dziwne trzeszczenie,takie jakbyśmy pocierali styropian o styropian .Nie jest to głośne ale denerwujące , czy ktoś już miał taki przypadek Ściąg mieszek później jest gąbką i pod gąbką kula w plastiku daj trochę smaru i po problemie ? Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez skotmen
domario Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam. podczas jazdy z okolicy lewarka zmiany biegów wydobywa się dziwne trzeszczenie,takie jakbyśmy pocierali styropian o styropian .Nie jest to głośne ale denerwujące , czy ktoś już miał taki przypadek Ściąg mieszek później jest gąbką i pod gąbką kula w plastiku daj trochę smaru i po problemie ok. dzięki jutro się za to zabiorę i dam znać czy pomogło
skotmen Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Lub parę kropel oleju tak żeby wpłynęło do okoła
Karol0611 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Witam. podczas jazdy z okolicy lewarka zmiany biegów wydobywa się dziwne trzeszczenie,takie jakbyśmy pocierali styropian o styropian .Nie jest to głośne ale denerwujące , czy ktoś już miał taki przypadek Ściąg mieszek później jest gąbką i pod gąbką kula w plastiku daj trochę smaru i po problemie ok. dzięki jutro się za to zabiorę i dam znać czy pomogło pomogło ?? mam ten sam problem u siebie zauważyłem też że z okolic górnego oświetlenia wydobywa się skrzypienie na dziurach macie na ta jakaś rade ? Edytowane 3 Maja 2016 przez Karol0611
domario Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 Witam. podczas jazdy z okolicy lewarka zmiany biegów wydobywa się dziwne trzeszczenie,takie jakbyśmy pocierali styropian o styropian .Nie jest to głośne ale denerwujące , czy ktoś już miał taki przypadek Ściąg mieszek później jest gąbką i pod gąbką kula w plastiku daj trochę smaru i po problemie ok. dzięki jutro się za to zabiorę i dam znać czy pomogło pomogło ?? mam ten sam problem u siebie zauważyłem też że z okolic górnego oświetlenia wydobywa się skrzypienie na dziurach macie na ta jakaś rade ? pomogło w okolicy lewarka ostało skrzypienie
Waldi_82 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 hej trochę odgrzebie kotleta, mam podobny problem, skrzypi mi coś w lewarku zmiany biegów, najbardziej przy przechodzeniu z 1 na 2, słychać to tylko przy zmianie biegów, ściągnąłem mieszek, nasmarowałem co się da, ale nic to nie pomogło.... gdzie szukać dalej?
Rekomendowane odpowiedzi