KikiTBG Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam , mam pytanko. Chodzi mi o zrobienie centralnego zamka a dokładniej o to by założyć Ori pompkę która będzie reagowała na Ori pilot (scyzoryk). U mnie obecnie jest centralny lecz mam zwykły kluczyk i otwiera się tylko z kluczyka. Czy jest możliwość taka ze kupie kluczyk scyzoryk , dorobie grot i zaprogramuje kluczyk i będzie działało ? Czy muszę kupić Ori pompkę wraz z kluczykiem który będzie to ogarniał?
marcin_franz Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Sprawdź numer obecnej pompki, czy obsługuje pilot scyzoryka. Jeśli tak to wystarczy jak dokupisz scyzoryki, jeśli nie to musisz kupić również odpowiednią pompkę.
KikiTBG Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Sprawdź numer obecnej pompki, czy obsługuje pilot scyzoryka. Jeśli tak to wystarczy jak dokupisz scyzoryki, jeśli nie to musisz kupić również odpowiednią pompkę. Dzięki sprawdzę , a gdzie mogę znaleźć numery pompek które obsługują scyzoryki ?
marcin_franz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/228205-dorobienie-kluczykow-komplet-adapracja-pilota-immo-pin-pompka-centralnego-zamka/
Fazii Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Sprawdź numer obecnej pompki, czy obsługuje pilot scyzoryka. Jeśli tak to wystarczy jak dokupisz scyzoryki, jeśli nie to musisz kupić również odpowiednią pompkę. Dzięki sprawdzę , a gdzie mogę znaleźć numery pompek które obsługują scyzoryki ? http://www.digakom.de/katalog.php?TYP_SORT=A&KAT_SORT=A4
KikiTBG Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Na pomoce mam numer : "8LO 862 257 E" i z tego co widzę nie było w niej pilota. Teraz tak jakby kupić odpowiednią wraz z pilotem (scyzorykiem) czy podejdzie p&p ? Czy trzeba będzie coś przerabiać ? Jeśli podejdzie p&p to o jakim numerze pompki szukać ? Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez KikiTBG
Rekomendowane odpowiedzi