Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Centralny zamek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanko. Chodzi mi o zrobienie centralnego zamka a dokładniej o to by założyć Ori pompkę która będzie reagowała na Ori pilot (scyzoryk). U mnie obecnie jest centralny lecz mam zwykły kluczyk i otwiera się tylko z kluczyka. Czy jest możliwość taka ze kupie kluczyk scyzoryk , dorobie grot i zaprogramuje kluczyk i będzie działało ? Czy muszę kupić Ori pompkę wraz z kluczykiem który będzie to ogarniał?

Opublikowano

Sprawdź numer obecnej pompki, czy obsługuje pilot scyzoryka. Jeśli tak to wystarczy jak dokupisz scyzoryki, jeśli nie to musisz kupić również odpowiednią pompkę.

Opublikowano

Sprawdź numer obecnej pompki, czy obsługuje pilot scyzoryka. Jeśli tak to wystarczy jak dokupisz scyzoryki, jeśli nie to musisz kupić również odpowiednią pompkę.

Dzięki sprawdzę , a gdzie mogę znaleźć numery pompek które obsługują scyzoryki ?

Opublikowano

Dzięki sprawdzę , a gdzie mogę znaleźć numery pompek które obsługują scyzoryki ?

http://www.digakom.de/katalog.php?TYP_SORT=A&KAT_SORT=A4

Opublikowano (edytowane)

Na pomoce mam numer : "8LO 862 257 E" i z tego co widzę nie było w niej pilota. Teraz tak jakby kupić odpowiednią wraz z pilotem (scyzorykiem) czy podejdzie p&p ? Czy trzeba będzie coś przerabiać ? Jeśli podejdzie p&p to o jakim numerze pompki szukać ?

Edytowane przez KikiTBG