walada1987 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja będę miał 2 miejsca ale wyjeżdżam po 17 kolo 18 polko to was mogę zgarnac Naciapane z GT-N7105
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Panowie...wiem, że jest jeszcze albo tylko tydzień do Zatoru...w moim przypadku ...tylko. I moje a raczej nasze (i Ewki) pytanie brzmi...czy ktoś Nas zabierze?! Pytam jakby się nie udało auta na czas poskładać, bo części są pozamawiane, ale wiecie sami jak to czasem bywa. P.s. Pajda...wiem, że miałem Cię wziąć , ale narazie sam nie wiem co będzie Noł problem, przecież w 4 osoby chyba się zmieścimy Edytowane 3 Czerwca 2016 przez Pucek
walada1987 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Spoko ja będę wiedział na dniach czy będę jechał w piątek czy w sobotę bo trochę się plany pozmieniały dam znać Naciapane z GT-N7105
Arturoo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja nie wiem o której będę musze sprawdzić pociąg
walada1987 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Arturo o jak mi kuzyn odpadnie z wyjazdu to się zwolni u mnie miejsce w aucie i jak będziesz chciał to pod jedz do gliwic to cie zgarne Naciapane z GT-N7105
pajda Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja nie wiem o której będę musze sprawdzić pociąg A ty co? Będziesz na Zatorze?Kupić ci też bilet na pociąg?
Polko_V Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Panowie...wiem, że jest jeszcze albo tylko tydzień do Zatoru...w moim przypadku ...tylko. I moje a raczej nasze (i Ewki) pytanie brzmi...czy ktoś Nas zabierze?! Pytam jakby się nie udało auta na czas poskładać, bo części są pozamawiane, ale wiecie sami jak to czasem bywa. P.s. Pajda...wiem, że miałem Cię wziąć , ale narazie sam nie wiem co będzie Noł problem, przecież w 4 osoby chyba się zmieścimy ...to super bo turbo dopiero w poniedziałek się będzie robic a dotrze zapewne w środę. Ale jeszcze parę rzeczy chce zrobić przed założeniem "czapki" (głowicy), aby potem już nie kopać Będziem w kontakcie
ucho.77 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja nie wiem o której będę musze sprawdzić pociąg A ty co? Będziesz na Zatorze?Kupić ci też bilet na pociąg? bidoki zabrać was?
Polko_V Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja miałem po Pajde podjechać, ale no właśnie..."ale"
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja nie wiem o której będę musze sprawdzić pociąg A ty co? Będziesz na Zatorze?Kupić ci też bilet na pociąg? bidoki zabrać was? mnie tak o ile jedziesz koło 18 - 18:30 jeśli wcześniej to się nie wyrobię
tomaszstn Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Jak ktoś chce a będę jechać autem to też mogę zgarnąć 2 osoby, polko mogę Was zabrać o ile będzie padać bo jak sucho to chyba na moto podjedziemy
Polko_V Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Jak ktoś chce a będę jechać autem to też mogę zgarnąć 2 osoby, polko mogę Was zabrać o ile będzie padać bo jak sucho to chyba na moto podjedziemy ...dziękuję...narazie miejsca mamy zarezerwowane u Pucków A Ponadto Rybnik mamy o " rzut kamieniem "
Mario22 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Ja jak bedzie pogoda to ruszam juz z rana biore rower i jade pokrecic na wadowice itd. I wrócę na ok 18 na ośrodek. Jutro bede rozmawial z.nimi gdzie bezpiecznie moge schować rower bo jak go dam do dpmku to może mu zaszkodzić.... A Jak zdrowie pozwoli to i w sobote gdzies pykne rowerkiem na dwie max 3 godzinki botereny tam są rewelka ponoć... Naciapane z Z2 Edytowane 3 Czerwca 2016 przez Mario22
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Panowie...wiem, że jest jeszcze albo tylko tydzień do Zatoru...w moim przypadku ...tylko. I moje a raczej nasze (i Ewki) pytanie brzmi...czy ktoś Nas zabierze?! Pytam jakby się nie udało auta na czas poskładać, bo części są pozamawiane, ale wiecie sami jak to czasem bywa. P.s. Pajda...wiem, że miałem Cię wziąć , ale narazie sam nie wiem co będzie Noł problem, przecież w 4 osoby chyba się zmieścimy ...to super bo turbo dopiero w poniedziałek się będzie robic a dotrze zapewne w środę. Ale jeszcze parę rzeczy chce zrobić przed założeniem "czapki" (głowicy), aby potem już nie kopać Będziem w kontakcie Ty to sobie spokojnie składaj żeby przypadkiem się nie okazało że zapomniałeś czegoś dokrecićA o dojazd na Rybnik sie nie martw bo mamy do Was bardzo blisko więc odbiore Was prosto z domu. No to teraz pyrsk, trzeba ćwiczyć forme! Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Polko_V Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ty to sobie spokojnie składaj żeby przypadkiem się nie okazało że zapomniałeś czegoś dokrecić A o dojazd na Rybnik sie nie martw bo mamy do Was bardzo blisko więc odbiore Was prosto z domu. No to teraz pyrsk, trzeba ćwiczyć forme! Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Normalnie... "skarb a nie człowiek"
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 no to i ja coś potrenuję delikatnie prze Zatorem - toż tylko tydzień został
Sensei Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 no to i ja coś potrenuję delikatnie prze Zatorem - toż tylko tydzień został Psyt i METAXA
MAJKI Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ja wlasnie wrócilem z treningu i nie ma zle dwóch kolegów poległo
Rekomendowane odpowiedzi