gregory Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja żałuję, ale chyba na zator nie dam rady. Mam parę spraw i niestety nie da się wszystkiego pogodzić, a tyle urlopu to nie dostanę. No chyba, że stanie się tak, że wpdanie mi jakieś wolne albo coś spontanicznego. Zobaczyłbym znów te pijackie mordy, bo w BT było zbyt kulturalnie
KoJ@K Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Tam auta tez sie jedzie ogladac, czy tylko sie nayebac, a auta ewentualnie gdzies tam przy okazji moze sie zdąży ?
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 najebać proszę mnie wpisać na listę. ps od dwóch tygodni nie piję
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 tiaaa...yhyym . Jak nie pijesz, to nie jedziesz
Bulczas Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ty Miszka tak średnio piszesz dwa razy na tydzień A potem jest "kto wjedzie nawarą do rzeki"
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 najebać proszę mnie wpisać na listę. ps od dwóch tygodni nie piję nie ma już miejsc zadymiarze nie jadą Miszka zarząd zadecydował że jechać możesz tylko z Ulą
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 najebać proszę mnie wpisać na listę. ps od dwóch tygodni nie piję nie ma już miejsczadymiarze nie jadą Miszka zarząd zadecydował że jechać możesz tylko z Ulą Czujesz sytuacje..wpada Ula nad rzekę i krzyczy .....Kto wjedzie nawarą do rzeki?
Bulczas Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 najebać proszę mnie wpisać na listę. ps od dwóch tygodni nie piję nie ma już miejsczadymiarze nie jadą Miszka zarząd zadecydował że jechać możesz tylko z Ulą Czujesz sytuacje..wpada Ula nad rzekę i krzyczy .....Kto wjedzie nawarą do rzeki? Bardziej by krzyczyła chyba - kto przejedzie Miszke żeby wytrzeźwiał w końcu
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 najebać proszę mnie wpisać na listę. ps od dwóch tygodni nie piję nie ma już miejsc zadymiarze nie jadą Miszka zarząd zadecydował że jechać możesz tylko z Ulą ad1.ok to nie jadę ad2. z kim ? nie będę krzyczał kto wjedzie tylko wyjdę z rzeki i po prosu wjadę
miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 jak z kim - co źle napisałem - to już nie jesteś z ulą
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 aż się rozmarzyłem...piątek do odcinki, sobota od rana wóda, niedziela ma chillu mam nadzieję, że do Zatoru będę już bezrobotny bo poniedziałek i wtorek po Zatorze to najchętniej bym spał
Miszka82 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 jak z kim - co źle napisałem - to już nie jesteś z ulą ostatnio ją widziałem jak wsiadała do białego A5 i na początku myślałem, że to Ty, zdążyłem jednak zauważyć jak kierowca wsiadał do auta, że miał sandały i skarpetki więc to musiał być Gregory - to by w sumie tłumaczyło dlaczego nie chce w tym roku jechać ps. jestem z Ulą nie kracz miszka nie kracz z Zatorem czy z robotą ?
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 nie będę krzyczał kto wjedzie tylko wyjdę z rzeki i po prosu wjadę
Grisza79 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 z nocleiem czy bez ? Bo jak z to mam dla Ciebie pokój na 1 piętrze Ja u rodzinki się prześpię Szczerze pisząc, to nawet w bagażniku twojego Allroad'a mógłbym nocować Mario22 - nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek się to Mi przytrafiło
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Coś nam ta lista nie rośnie... Naciapane z Z2
miron78 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 wpłat też jakoś nie widać a czas się kończy
stanley Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 wpłat też jakoś nie widać a czas się kończy dzisiaj dzień matki boskiej pieniężnej
Rekomendowane odpowiedzi