Kędzior Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Naszo chałpka preferuje swoji ranne żarło...smażonki, omlety i taki tam "bzdety". Pisz po polskiemu bo ledwo czaję co piszesz [emoji14]
Bulczas Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Czasami niektórzy przesypiają śniadanie i zaczynają od obiadu Naszo chałpka preferuje swoji ranne żarło...smażonki, omlety i taki tam "bzdety". Pisz po polskiemu bo ledwo czaję co piszesz [emoji14] Trzeba będzie go chyba nauczyć jak się mówi po Polsku!
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Czasami niektórzy przesypiają śniadanie i zaczynają od obiadu Naszo chałpka preferuje swoji ranne żarło...smażonki, omlety i taki tam "bzdety". Pisz po polskiemu bo ledwo czaję co piszesz [emoji14] Trzeba będzie go chyba nauczyć jak się mówi po Polsku! szybciej On Cię doprowadzi do stanu, w którym nieświadomie pobijesz rekord pajdy niż Ty Go nauczysz mówić
Mario22 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Gorole sa wśród nas... cfaniaki z sosnowca i okolic.... jak sie wom coś nie podobo to nazot zdupiać do Warszawy a nie nom truć środowisko tymi waszymi Ą i Ę... hahaha Ja mam juz dwie lapy kasetonowe pochytane. Jak załatwicie przedłużacze to moge mieć nawet cztery i oświetlimy ten grill jak stadion narodowy... po imprezie lapmy do rozdanioa jak się komuś przydadzą... z reszta ja i tak będe wracał w sobote chyba wieczorem na kawalerskie to kto se weźmie do garażu to są jego... a zawsze pare stówek do przodu... Edytowane 23 Maja 2016 przez Mario22
Bulczas Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Czasami niektórzy przesypiają śniadanie i zaczynają od obiadu Naszo chałpka preferuje swoji ranne żarło...smażonki, omlety i taki tam "bzdety". Pisz po polskiemu bo ledwo czaję co piszesz [emoji14] Trzeba będzie go chyba nauczyć jak się mówi po Polsku!szybciej On Cię doprowadzi do stanu, w którym nieświadomie pobijesz rekord pajdy niż Ty Go nauczysz mówić Co Ty dupisz synek... :-P Edytowane 23 Maja 2016 przez Bulczas
Kędzior Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Gorole sa wśród nas... cfaniaki z sosnowca i okolic.... jak sie wom coś nie podobo to nazot zdupiać do Warszawy a nie nom truć środowisko tymi waszymi Ą i Ę... hahaha Ja mam juz dwie lapy kasetonowe pochytane. Jak załatwicie przedłużacze to moge mieć nawet cztery i oświetlimy ten grill jak stadion narodowy... po imprezie lapmy do rozdanioa jak się komuś przydadzą... z reszta ja i tak będe wracał w sobote chyba wieczorem na kawalerskie to kto se weźmie do garażu to są jego... a zawsze pare stówek do przodu... jedna taka by mi się przydała
walada1987 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Ja tez bym reflektowal na taką jak będzie mozliwosc Naciapane z GT-N7105
Polko_V Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Naszo chałpka preferuje swoji ranne żarło...smażonki, omlety i taki tam "bzdety". Pisz po polskiemu bo ledwo czaję co piszesz [emoji14]Gorol Czasami niektórzy przesypiają śniadanie i zaczynają od obiadu Naszo chałpka preferuje swoji ranne żarło...smażonki, omlety i taki tam "bzdety". Pisz po polskiemu bo ledwo czaję co piszesz [emoji14] Trzeba będzie go chyba nauczyć jak się mówi po Polsku!Drugi gorol szybciej On Cię doprowadzi do stanu, w którym nieświadomie pobijesz rekord pajdy niż Ty Go nauczysz mówić Brawo Ty Gorole sa wśród nas... cfaniaki z sosnowca i okolic.... jak sie wom coś nie podobo to nazot zdupiać do Warszawy a nie nom truć środowisko tymi waszymi Ą i Ę... hahaha ... I...Brawo Ty...też
keżor Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Gorole sa wśród nas... cfaniaki z sosnowca i okolic.... jak sie wom coś nie podobo to nazot zdupiać do Warszawy a nie nom truć środowisko tymi waszymi Ą i Ę... hahaha Ja mam juz dwie lapy kasetonowe pochytane. Jak załatwicie przedłużacze to moge mieć nawet cztery i oświetlimy ten grill jak stadion narodowy... po imprezie lapmy do rozdanioa jak się komuś przydadzą... z reszta ja i tak będe wracał w sobote chyba wieczorem na kawalerskie to kto se weźmie do garażu to są jego... a zawsze pare stówek do przodu... jedna taka by mi się przydała Ewka się ucieszy z nowej reprezentacyjnej lampy w salonie
Polko_V Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 ...hmm...tak żech tera zerknył w kalyndorz i za dwa i pół tydnia?! Bydymy żrać gorzoła
Mario22 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Panowie teraz się skupić... a mianowicie kto pamieta gdzie pod nasza grillą wiatą jest jakies gniazdko ??? Pytam bo ogarnołem te kasetonowe lampy i bede rezał kable z wtyczkami. Edytowane 24 Maja 2016 przez Mario22
walada1987 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 W razie czego będę miał 20 metrowy przedluzacz Naciapane z GT-N7105
Mario22 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 OK. Porobie do każdej kabel ok 5 metrów. Wezme też wkretarke i jakies wkręty to zawsze moża te lampy przykręcić gdzies do belek na grillem jak są bo już nie pamiętam jak to tam wygląda.
Polko_V Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Chyba Ty, ja zator na trzeźwo planuje :polew: :polew: :polew: srete tete
Rekomendowane odpowiedzi