ArkadiuS Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Koledzy, czy w mojej rolecie brakuje jakiejś maskownicy pomiędzy zakończeniem rolety bagażnika a oparciem tylnych siedzeń?Mam tam wolną przestrzeń przez która można zajrzeć co jest w bagażniku. W B5 jaki i B7 była dodatkowa maskownica wbudowana już w sama roletę.
komoornik Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Miejsce na siatkę oddzielającą przestrzeń bagażową.
ArkadiuS Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 To jest osobnym elementem czy powinno być zintegrowane z roleta?
andynl Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 To całkiem oddzielny element, jest zamontowany na oparciu tylnej kanapy na klipsach można to zdemontować w każdej chwili, ja mam u siebie wyjętą bo nie jest mi do niczego potrzebna http://allegro.pl/audi-a4-b8-roleta-siatka-i6141366705.html
ArkadiuS Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dzięki. Wszystko jasne. B7 taka siatka jest zintegrowana z roletą
Rekomendowane odpowiedzi