kyluck Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Mam system nagłośnienia bose i chciał bym sob9ie wrzucić jaką tube. I nie wiem czy jest taka możliwość. i czy to będzie działało???
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Możliwość jest, tylko trzeba się dostać do wzmacniacza i wyprowadzić przewody, które idą do suba Bose - nie wiem, czy wystarczy Ci mocy, ale spróbować nie zaszkodzi.
kepasa Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 myślę że ten piecyk bose jest za słaby na tubę, nic mu się nie stanie raczej, ale pełnego basu nie pociągnie...
kyluck Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Aha Dzięki A czy jak bym założył jakiś inny wzmacniacz to działało by mi wszystko tak jak wcześniej?
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Aha Dzięki A czy jak bym założył jakiś inny wzmacniacz to działało by mi wszystko tak jak wcześniej? może nawet lepiej zależy co wrzucisz
kepasa Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 też... ja mam pod innym piecem ori radio podpięte, działa czyściej i lepiej niż bose...
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 też... ja mam pod innym piecem ori radio podpięte, działa czyściej i lepiej niż bose... niby bose a wcale tak pięknie nie gra i wiara zmienia tak czy siak.....mogliby się postarać w końcu to Audi
Rekomendowane odpowiedzi