Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Poszukuje nr uszczelki pod zaworami. Zna ktos moze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, poszukuje nr uszczelki pod zaworami gdy musze szybko wybienic z powodu lejacej sie juz z pod uszczelki oleju. Na steonie ucando.pl znanej od nie dawna znalazlem dwa rodzaje. Jedna z nr 389.420 a drugą z nr 109.651 dodaz iz na stronie jest napisane ze obie pasuja to mojego auta. Ktora jest wlasciwa ?

Opublikowano

A przypadkiem nie jest to lewa i prawa ? U mnie w katalogu ze zdjęć tak wychodzi po tych numerach. Najlepiej krosować po numerze oryginału.

Opublikowano

Witajcie, poszukuje nr uszczelki pod zaworami gdy musze szybko wybienic z powodu lejacej sie juz z pod uszczelki oleju. Na steonie ucando.pl znanej od nie dawna znalazlem dwa rodzaje. Jedna z nr 389.420 a drugą z nr 109.651 dodaz iz na stronie jest napisane ze obie pasuja to mojego auta. Ktora jest wlasciwa ?

Nie wiem czy oto ci chodzi bo tak to opisałeś ze :facepalm:

Ale jeśli oto to masz .... ;)

jtjy4nmm.jpg

Opublikowano

Uszczelki a nie uszczelniacze :facepalm: Faktem że gość pyta bez ładu i składu ale numery które podał gogle znają i to są uszczelki pokrywy.

Opublikowano

Uszczelki a nie uszczelniacze :facepalm: Faktem że gość pyta bez ładu i składu ale numery które podał gogle znają i to są uszczelki pokrywy.

To powinien pytać o uszczelki pokrywy rozrządu

to jest ori numer...Jakby co ...

059 198 025 cena ori zestawu około 120 zł

Opublikowano

Chodzi o uszczelke zaworów pokrywy. A dokładnie jedna od strony pasazera. Nie uszczelniacze tylko uszczelki. Znalazlem wlasnie na ucando dwie o nie jest opisane na ktora strone ktora tylko nr sa podane tak jak podalem wyzej

Wiec ktora jest prawidłowa na strone od pasazera ? Nr wyzej podałem. Cena za ta pierwsza jest tansza a ta druga drozsza co jest troche dziwne bo powinny byc w tej samej cenie skoro lewa i prawa

Opublikowano

To uckando długo będziesz reklamował ?

Opublikowano

Kolego a o co Ci chodzi ? Strona jak strona na niej znalazłem to co potrzebuje. Na allegro jest tylko jakas jedna bez nr. Więc zamiast pomoc to tylko denerwujesz wiec sie nie wypowiadaj lepiej.

Opublikowano

USZCZ.POKR.ZAW.PASSAT 2.5TDI 98- /KPL. 15-34088-01 VICTOR REINZ 54,02 USZCZ.POKR.ZAW.PASSAT 2.5TDI 98- /KPL. V32940-00 GLASER 60,76

Są symetryczne jak się okazuje, powyżej numery producentów i ceny detaliczne.

A co do czepiania - wystarczy napisać "na rozreklamowanym sklepie internetowym" - bo wygląda jak specjalne trolowanie subtelną reklamą.

Opublikowano

Dzieki kolego, lecz czy z Passata podejdzie uszczelka ? Bo podałes z Passata wiec pytam zeby na darmo nie odzylac

Opublikowano

Podałem dane z katalogu "dużej hurtowni" tylko dla warsztatów - nie ma znaczenia jaki auto jest w opisie - to są części wspólne, dlatego jest w opisie nazwa passat - mimo że było otwarte okno dla audi b6 z AKE

Opublikowano (edytowane)

Witam, a te nr które podałeś to samo tylko inne firmy 1 - 389.420 Elring czyli komplet uszczelek na 1 strone a drugi numer 109.651 to Topran

czyli potrzebujesz kupić 2 takie komplety na 2 strony.

mam takie na sprzedaż różnych firm po różnych cenach !

co do Audi i VW to auta te są z grupy VAG i większość części w passatach jak i audi są identyczne. Chodzi o Audi A4 B5 i VW Passat B5 - zawieszenie to samo silniki te same. w sumie to tylko buda inna :)

Jak coś potrzebujesz pisz PW

Edytowane przez Speedcam