SanFable Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam,montuję fabryczny moduł bluetooth w audi a4 b8 z mmi 2goznaczenie modułu to:4e0862335mam kable od carsystemshttp://www.carsystems.pl/audi-mmi-2g-plug-play-bluetooth-wiring-most-fiber-optic-set,id1041.htmltylko jest problem,gdzie ten moduł się znajduje?przy okolicach schowka pasażera były gniazda do podpięcia się modułem, moduł działa, ale za chiny nie mogę znaleźć miejsca na ten moduł, ma ktoś jakiś schemat gdzie to ma swoje miejsce?jeśli zły dział to przepraszam.
witek1234 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) nie wiem w 100% ale zapewne pod przednim fotelem pasażera ogólnie o bluetooth i mmi 2g jest mało jak uda ci się to zrobić opisz co i jak Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez witek1234
wrclaguna Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 orginalnie Moduł jest w obudowie w podłodze tuz przed fotelem pasazeraTrzeba wycinac tapicerke w dywanie aby go tam zmiescic polecam wrzucic go w okolice schowka pasazera
malo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Nic nie trzeba wycinać wystarczy poodchylać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Nic nie trzeba wycinać wystarczy poodchylać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk przeciez w podłodze nie ma opcji aby tam zmiescic Moduł jak wytniesz pianke to tak
malo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 U mnie jest plastikowa skrzynka troszkę się trzeba pogimnastykowac żeby ja otworzyć dwa albo trzy zatrzaski.Jak już otworzysz wypinasz wtyczkę i moduł jest twój .U mnie tak to wygląda.Robiłem to dwa razy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 wszystko ok .....moze nie zrozumiałes o co kolega z 1 posta pytał montuję fabryczny moduł bluetooth w audi a4 b8 z mmi 2g
malo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Np to sory chciałem pomóc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
cristiano81 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 witam mam pytanie czy moduł fabryczny bluetooth będzie działał z telefonem na androidzie będzie połączenie
Veiru Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 3 minuty temu, cristiano81 napisał: witam mam pytanie czy moduł fabryczny bluetooth będzie działał z telefonem na androidzie będzie połączenie Jasne, że tak
cristiano81 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 dzięki za info. bo chciałbym taki moduł zamontować w swojej B8 ale nie wiem gdzie miejsce tego modułu jest
Stasiu1986 Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Ostatnio wyjąłem moduł bt bo był mi nie potrzebny (przejście z 2g na 3g) znajduje się pod wykładzina w czarnym pudełku po stronie pasażera
PIXAROS Opublikowano 25 Października 2020 Opublikowano 25 Października 2020 Witam, czy jest opcja sprawdzenia bez dobierania się do tapicerki czy takowy posiadam ??
Muskel1 Opublikowano 26 Października 2020 Opublikowano 26 Października 2020 11 godzin temu, PIXAROS napisał: Witam, czy jest opcja sprawdzenia bez dobierania się do tapicerki czy takowy posiadam ?? Tak. 1. Naciskasz na przycisk tel. jeżeli nie masz modułu wyświetli się informacja. 2. Po włączeniu zapłonu szukasz telefonem nowych urządzeń BT. Jeżeli nie znajdziesz to nie masz.
PIXAROS Opublikowano 26 Października 2020 Opublikowano 26 Października 2020 12 godzin temu, Muskel1 napisał: Tak. 1. Naciskasz na przycisk tel. jeżeli nie masz modułu wyświetli się informacja. 2. Po włączeniu zapłonu szukasz telefonem nowych urządzeń BT. Jeżeli nie znajdziesz to nie masz. Po wciśnięciu telefonu jest komunikat że żaden telefon nie jest zainstalowany, a mój telefon nie znajduje bluetooth audi więc wygląda na to że nie mam. Czy ktoś wie jaki mam dokupić ?? Widzę bardzo duża rozpiętość cenową od 300 do 1200 czym to się różni , niby ta sama część.
PIXAROS Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 W dniu 26.10.2020 o 22:54, PIXAROS napisał: Po wciśnięciu telefonu jest komunikat że żaden telefon nie jest zainstalowany, a mój telefon nie znajduje bluetooth audi więc wygląda na to że nie mam. Czy ktoś wie jaki mam dokupić ?? Widzę bardzo duża rozpiętość cenową od 300 do 1200 czym to się różni , niby ta sama część. Czy jest ktoś w stanie pomóc? ?
Muskel1 Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Jaki masz obecnie system? MMI? czy jakie radio tam masz? Różnica jest w zależności od funkcji. Są wersje low i high. Pierwsze mają podstawowe funkcje te drugie rozszerzone. Edytowane 31 Października 2020 przez Muskel1
Muskel1 Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Jeżeli masz w schowku AMI to dokup sobie tylko ten adapter i jest to dużo lepsze rozwiązanie niż dokładanie BT do 2g bo tam tylko telefonować bedzie można bez możliwości sreamingu na radio z telefonu. viseeo.net | Tune2air WMA3000A VISEEO.NET ViseeO Tune2Air WMA3000B Bluetooth Adapter for Streaming iPod/iPhone/iPad to BMW/Mini with original.de: Navigati Edytowane 31 Października 2020 przez Muskel1
PIXAROS Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Dziękuję za info. Do muzyki mam transmiter, jednak są zakłócenia więc Twoje rozwiązanie jest lepsze. jednak fajnie byłoby mieć telefon na głośnomówiącym podczas jazdy dlatego dopytuję o ten moduł bluetooth. Mam radio concert nie wiem czy wersję low czy high po czym to poznam ?? i co to zmienia ??
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Tym modułem też możesz prowadzić rozmowy tel. Wybieranie i odbieranie połączeń odbywa się tylko poprzez tel.
Rekomendowane odpowiedzi