oyamabdg Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Koledzy mam mętlik i sam nie wiem co to za zderzak. Numer to 8d9807311. Na allegro wyświetlają się zderzaki od S4, Rs4 ale nie pasuje mi zbytnio ten dół... jest trochę inny. Na typowo standardowy też nie wygląda. Czy ktoś zorientowany powie mi co to za zderzak ? Pozdrawiam
marcinoa4b5 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) po nr to jest tył do avant polift, ktoś tylko psiknał dokładkę w kolor i coś przerobił ala dyfuzor z esy Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez marcinoa4b5
oyamabdg Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 No włąsnie nie wiem czy dyfuzor z esy bo w esie ten dyfuzor bardziej wystaje, a tu jest wszystko na gładko... To jest plastidip Może jeszcze ktoś się wypowie, a może ktoś by chciał do siebie ?
marcinoa4b5 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 no z esy to on na pewno nie jest tylko stylizowany na es
Houdini Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 I dobrze allegro Ci podpowiada. Moim zdaniem to jest zderzak od eski przedlift.
oyamabdg Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 Nic już nie wiem, jeżeli chciałby do siebie ktoś coś takiego to tanio sprzedam.
marcinoa4b5 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) I dobrze allegro Ci podpowiada. Moim zdaniem to jest zderzak od eski przedlift. ale w tym co podałeś widzisz profil odcięcia jest delikatnie wyżej a ten co podał oyamabdg jest na zero to dla mnie dziwne pozatym przedlift s4 ma chyba takie numery: 8D9 807 301 C Edytowane 3 Maja 2016 przez marcinoa4b5
Houdini Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Faktycznie może być rzeźba, tym bardziej to pęknięcie wzdłuż miejsca gdzie normalnie jest łączenie z dokładką...
Fenrir Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Moim zdaniem to zwykły zderzak pospawany i pęknięty z prawej. Zderzak z esy jest cały gładki a ten tutaj widać że na dole z prawej pękł w miejscu dokładki której ten z esy nie ma. Ogólnie całkiem nieźle zrobione tylko trzeba by dobrze pospawać tą dokładkę jeszcze raz przed lakierowaniem, wtedy ten dyfuzor na czarny mat i będzie nieźle tanim kosztem.
Rekomendowane odpowiedzi