damcio151 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam wszystkich Turniej może nie dotyczy Audi , ale auta z tego samego koncernu VAG mile widziane głosy na golfa głosować można tu http://www.tvnturbo.pl/news/432/view pozdrawiam
endriuu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 błagam tylko nie na golfa.... to, ze Audi jest w jednym koncernie z VW nie oznacza, ze Golfy sa wyjatkowo lubiane. powiedzialbym, ze jest wprost przeciwnie...
damcio151 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ty masz swoje zdanie, nie chcesz głosować na golfa to nie głosuj :gwizdanie: nie wiem co Ci się w golfach nie podoba
boberek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 błagam tylko nie na golfa.... to, ze Audi jest w jednym koncernie z VW nie oznacza, ze Golfy sa wyjatkowo lubiane. powiedzialbym, ze jest wprost przeciwnie... chyba dla Ciebie bo ja lubie golfy i to bardzo
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wdepłeś na odcisk...to teraz odcisk wdepnie na Ciebie
poziek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Panowie...proszę bez konieczności interweniowana
boberek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wdepłeś na odcisk...to teraz odcisk wdepnie na Ciebie :good: :kox: Panowie...proszę bez konieczności interweniowana udawaj ze nie widzisz :polew: bo nie zabierzemy cie do wesołego miasteczka :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 udawaj ze nie widzisz :polew: bo nie zabierzemy cie do wesołego miasteczka :kox: :kox:
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ople to syf Ja tam do opli nic nie mam Zadowolony jestem i właśnie kupuję drugiego
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ople to syf Ja tam do opli nic nie mam Zadowolony jestem i właśnie kupuję drugiego ..z całym szacunkiem .. Każdy ma jakieś zboczenia
boberek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ople to syf Ja tam do opli nic nie mam Zadowolony jestem i właśnie kupuję drugiego no to gratuluje sasiad mój kupl etraz zafire z 1.7 cddi czy cos tam 2007 rok czy tam 2008 zapłacił za to jakies chore pieniądze piekna B7 by była spokojnie mówi ze jak stane audi to nie mam szans bo to ma takiego kopa ze szok i ze 180 to prosic nie trzeba to myslałem ze padne ze śmiechu moze kupili cos takiego bo ni ejezdzili nigdy pożądnym autem mój tata miał kilka opli w swoim życiu i nowe i uzywane i zaden nie róznił sie od siebie niczym kupa rdzewiejącej blachy i nic wiecej ;P
Nowak_zg Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 jesli chodzi o to co bylo zrobione z vectry to wg mnie kozak a golf ... hm wg mnie mogli wystawic cos duzo lepszego niz prawie zwykla dwojke z przodem od wersji rally opel widac dopieszczony ( silniczek czysciutki, ladnie zrobine audio na chu*wych komponentach .... ale zawsze chociaz ladna zabudowa jest ) a golf ... sredni jak na II aa jest tyle ladnych dwojek. ja bym glosowal na vectre w tym wypadku mimo ze wole ladne golfy ale na german/cult style zrobione typowo i dopieszczone. a na vectre dlatego ze byla bardziej dopieszczona ( mimo ze nie przepadam za oplami )[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 14:22_________________________________________________aha jedyny opel jakiego uznaje to speedster no i kolegi omega 3.2 irmscher 250KM oraz porobione corsy i astry ze swapem na 2.0turbo z calibry 4x4
damcio151 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dla jednych jest to zwykły golf, dla innych nie ... ma on kilka fajnych rarytasów Są lepsze golfy, owszem, ale tego wystawiła ta grupa więcej o golfie w tym temacie http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1815526#1815526
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 jeśli opel to tylko calibra :kox:
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 no to gratuluje sasiad mój kupl etraz zafire z 1.7 cddi czy cos tam 2007 rok czy tam 2008 zapłacił za to jakies chore pieniądze piekna B7 by była spokojnie mówi ze jak stane audi to nie mam szans bo to ma takiego kopa ze szok i ze 180 to prosic nie trzeba to myslałem ze padne ze śmiechu moze kupili cos takiego bo ni ejezdzili nigdy pożądnym autem mój tata miał kilka opli w swoim życiu i nowe i uzywane i zaden nie róznił sie od siebie niczym kupa rdzewiejącej blachy i nic wiecej ;P boberek,ty to palcami u nogi pisałeś
boberek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 to z pospiechu i ekscytacji :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 jeśli opel to tylko calibra :kox: Masz gust boberek,ty to palcami u nogi pisałeś :polew:
jarko Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ople to syf Ja tam do opli nic nie mam Zadowolony jestem i właśnie kupuję drugiego no to gratuluje sasiad mój kupl etraz zafire z 1.7 cddi czy cos tam 2007 rok czy tam 2008 zapłacił za to jakies chore pieniądze piekna B7 by była spokojnie mówi ze jak stane audi to nie mam szans bo to ma takiego kopa ze szok i ze 180 to prosic nie trzeba to myslałem ze padne ze śmiechu moze kupili cos takiego bo ni ejezdzili nigdy pożądnym autem mój tata miał kilka opli w swoim życiu i nowe i uzywane i zaden nie róznił sie od siebie niczym kupa rdzewiejącej blachy i nic wiecej ;P No kurcze znam kilka opli wśród znajomych i nie ma za bardzo problemu z blachą... no ale, różnie bywa Nie o to chodzi, żonie kupuje astrę za małe pieniądze nowego bym nie kupił [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 14:44_________________________________________________ jeśli opel to tylko calibra :kox: No spotach się chłopak napatrzył
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 to z pospiechu i ekscytacji :polew: :polew: mogę się założyć,że wszystkie Ople w twojej okolicy mają wyjątkowo grube rysy na lakierze :gwizdanie: OPEL KILLER
Rekomendowane odpowiedzi