Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Turniej OPT VW vs. Opel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w oplach nawet szyby rdzewieją :gwizdanie:

Bo jak się calibrami wozicie... :gwizdanie:

bo na tą ławeczkę nad tylną klapą kupa ludzi się mieści :cool1:

jest gdzie browarka zrobić :drinks:

Opublikowano
  • Autor

jedni i drudzy są dobrzy :wink4

bez przesady ... mówię o głupich tekstach ze strony użytkowników vectry

Opublikowano

damcio151,a co ty taki za tym golfem :mysli:,masz hurtownie szpachli :decayed:,oplarze nie chcą od ciebie kupować :tongue4:,że im tak pod górę robisz :cool1:,może marża za duża :rolleyes:

Opublikowano

jedni i drudzy są dobrzy :wink4

bez przesady ... mówię o głupich tekstach ze strony użytkowników vectry

Nie no spoko, fajna dyskusja generalnie :good:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 21:19_________________________________________________

damcio151,a co ty taki za tym golfem :mysli:,masz hurtownie szpachli :decayed:,oplarze nie chcą od ciebie kupować :tongue4:,że im tak pod górę robisz :cool1:,może marża za duża :rolleyes:

Może ma golfa :mysli:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie , mam golfa i na forum golfa jestem już od kilku lat - więc się nie dziw ;)

Opublikowano

dokładnie , mam golfa i na forum golfa jestem już od kilku lat - więc się nie dziw ;)

to trza było tak odrazu :cool1:,głos oddany :good:

Opublikowano

to trza było tak odrazu :cool1:,głos oddany :good:

Na opla :polew: :polew: :polew::wink4:

Opublikowano

Co Wy z tym oplem :confused4: na golfa głosować i już :kwasny: opla zawsze się bałem nawet dotknąć bo znaczek przypomina mi tabliczkę :gwizdanie:

fe2c34381bfa0dd0.jpg

Opublikowano
użytkownicy opla zachowali się bardzo nieładnie ...

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2379160#2379160

to jest własnie poziom uzytkownikóe calibr i "golfiaczy". przykro czytac. cymbały loguja sie tylko po to aby wetknąć kij w mrowisko. żenada...

Opublikowano

>Młody<,coś w tym jest :mysli:

Opublikowano
  • Autor
"golfiaczy"

tzn :?: przez niektórych użytkowników golfa , wyrobiła się dziwna opinia o innych .... użytkownicy golfa , tak samo jak innych samochodów dzielą się na 2 grupy - normalni i "nienormalni" ... w każdej marce trafi się "nienormalny":P niestety

w temacie do którego link podałem , akurat golfiarze zachowali się w porządku ( mówię o zachowaniu ) - takie jest moje zdanie

Opublikowano

wogle nie rozumiem jak mozna oceniac czy auto jest lepsze czy gorsze bo z jakiegos koncernu...

golfa kiedys mialem a moja zona jezdzi astra II i powiem Wam jedno- kupione tego samego dnia co Audi... a4 juz 3 razy wyladowala u mechanika, dzieki czemu i tak jezdze oplem. w ktorym najpowazniejsza awaria byla przepalona zarowka.

wiec ostroznie z ocenami.

aha, zapomnialem dodac ze audi ma 2 lata a astra 10 .... nie ma sladu rdzy, luzow, jest w perfekcyjnym stanie...

tak samo dobry Golf bedzie sie spisywal bezawaryjnie. a ze zostal ukochany przez fanow wiejskiego tunningu do spolki z Calibra i Civiciem przoduje w siatexie i szpachlotunningu to juz nie wina modelu... tylko niektorych uzytkownikow.

Opublikowano

wogle nie rozumiem jak mozna oceniac czy auto jest lepsze czy gorsze bo z jakiegos koncernu...

golfa kiedys mialem a moja zona jezdzi astra II i powiem Wam jedno- kupione tego samego dnia co Audi... a4 juz 3 razy wyladowala u mechanika, dzieki czemu i tak jezdze oplem. w ktorym najpowazniejsza awaria byla przepalona zarowka.

wiec ostroznie z ocenami.

aha, zapomnialem dodac ze audi ma 2 lata a astra 10 .... nie ma sladu rdzy, luzow, jest w perfekcyjnym stanie...

tak samo dobry Golf bedzie sie spisywal bezawaryjnie. a ze zostal ukochany przez fanow wiejskiego tunningu do spolki z Calibra i Civiciem przoduje w siatexie i szpachlotunningu to juz nie wina modelu... tylko niektorych uzytkownikow.

OLO tu nie chodzi o awaryjność,tylko tuning :polew: to są stare czorty. :wink4:
Opublikowano

no ale wlasnie taka rozmowa zawsze schodzi na tematy ze opel to sama rdza a golf to spawany z trzech itp itd...

"tjunink" w takim wykonaniu powoduje u mnie wybuch smiechu przy kazdje marce samochodu.

mysle ze co do tego nikt nie ma watpliwosci. po prostu draznia mnie wieczne powtarzane sereotypy...

ot co :drinks:

Opublikowano

ja mam starego golfa w garażu :P

z 1985 roku i pewnie jeszcze przezyje nie jedno audi

odbudowałem to auto i nie sprzedam go za nic

25a7bb8879e89eb2med.jpg

a na forum golfa nie bywam bo jakos nie mam przekonania do tych ludzi dla mnie to małolaty co dostały auto od taty na 18 urodziny i kupują lexusy i szpoilery :P

a użytkownicy opli to są dla mnie ludzie tórzy sie poprzesiadali z polonezów do starych zardzewiałych OMEG :) z 3.0 L silniiem :P

Opublikowano

golfa to masz slicznego. ale generalizowanie i szufladkowanie ludzi wzgledem marki ktora jezdza na poziomie tych małolatów co sie z nich smiejesz...

Opublikowano

ja mam starego golfa w garażu :P

z 1985 roku i pewnie jeszcze przezyje nie jedno audi

a na forum golfa nie bywam bo jakos nie mam przekonania do tych ludzi dla mnie to małolaty co dostały auto od taty na 18 urodziny i kupują lexusy i szpoilery :P

a użytkownicy opli to są dla mnie ludzie tórzy sie poprzesiadali z polonezów do starych zardzewiałych OMEG :) z 3.0 L silniiem :P

boberek :shocked:

tym swoim cacuszkiem zdeklasował byś golfa i vectre razem wzięte :good:

Opublikowano

:polew:

Nie licze na palcach ..