Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

3.0TDI Q/ H&R/ USA/ Tuba Q5/ F1/ Cupra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 minuty temu, muunv napisał:

A dziekuje! :grin: Ale juz mam chrapke na gwincior i fele 19" :) Ale niestety to wydatki na przyszla wiosne, jesli kasa bedzie sie zgadzac ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jak dla mnie gwint jest Ok, jak dojdą 19 to nie trzeba będzie nowego zawiasu :thumbup1: ale jak dla mnie nie widze póki co lepszej felgi, ta jest spasowana idealnie i nie jest "przejedzona" jak inne 

Opublikowano
  • Autor

Jak dla mnie gwint jest Ok, jak dojdą 19 to nie trzeba będzie nowego zawiasu :thumbup1: ale jak dla mnie nie widze póki co lepszej felgi, ta jest spasowana idealnie i nie jest "przejedzona" jak inne 

Chodzi mi po glowie cos z JR, Oems kilka wzorow i Pompei. Ale wszystkiego jest masa jak narazie ;)

Opublikowano

Z JR zależy jakie, te z Oema są chyba kazde fajne, co do Pompei to sam o nich myśle bo są super ale mnie jak i ciebie bardziej chyba będą pasować przydymione nie srebrne

no i Pompei są już oblatane :unsure:

Edytowane przez WydRos

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, na OLX felgi to twoje ?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 8.10.2017 o 14:23, HOLMATRO napisał:

Witam, na OLX felgi to twoje ?

Tak :)

Opublikowano
  • Autor

Kilka czesci, ktore wymagaja wymiany + lozysko z piasta (pp) oraz musze gdzies dorwac obie poduchy silnika z czujnikami :)

5be5640df9bd2746abc4ab59f68ab530.jpg

Poza tym nic narazie sie z autem nie zmienilo.

Wystawilem A4 w dziale sprzedam ale widac swiatelko w tunelu i nie bede musial go sprzedawac :wink:

Opublikowano
22 minuty temu, muunv napisał:

Wystawilem A4 w dziale sprzedam ale widac swiatelko w tunelu i nie bede musial go sprzedawac :wink:

I oby tak się wszystko poukładało :)

Opublikowano

Tablicę rejestracyjną z przodu przykręcałeś, czy na jakąś taśmę dwustronną przykleiłeś?

Opublikowano
  • Autor
I oby tak się wszystko poukładało [emoji4]

Masz racje, oby :)

Opublikowano
  • Autor
Tablicę rejestracyjną z przodu przykręcałeś, czy na jakąś taśmę dwustronną przykleiłeś?

Nie przykrecalem, ja poprostu mam taka blende. Jest kilka rodzaji tych blend w s line. :) Jest gdzies na forum rozpiska z poszczegolnymi rodzajami. :P

Opublikowano

To biegnij w stronę światełka i nie sprzedawaj ;)

Opublikowano
26 minut temu, muunv napisał:

Nie przykrecalem, ja poprostu mam taka blende. Jest kilka rodzaji tych blend w s line. :) Jest gdzies na forum rozpiska z poszczegolnymi rodzajami. :P

No ale to wchodzi Ci na jakiś zatrzask czy jak? Bo u mnie jak ją tylko włożę to raczej trzymać się nie będzie, musiałbym ją przyklejać albo przykręcać właśnie.

Opublikowano
  • Autor
No ale to wchodzi Ci na jakiś zatrzask czy jak? Bo u mnie jak ją tylko włożę to raczej trzymać się nie będzie, musiałbym ją przyklejać albo przykręcać właśnie.

W sumie to nie pamietam.. Musze zerknac :) Ale wkladasz tablice i tak jakby zamykasz blende, przykrecasz od dolu chyba 2-iema srubkami i tyle ;)

Opublikowano
  • Autor
To biegnij w stronę światełka i nie sprzedawaj [emoji6]

Tak wlasnie robie :P

Opublikowano
1 minutę temu, muunv napisał:

W sumie to nie pamietam.. Musze zerknac :) Ale wkladasz tablice i tak jakby zamykasz blende, przykrecasz od dolu chyba 2-iema srubkami i tyle ;)

Zerknij jak będziesz miał minutkę :)

Opublikowano

Tez mam taka blendę + PDC z przodu, ale mam dziwnie dociętą ramkę i wstawiona, jutro spróbuje schować blachę pod blendę tak jak ty masz bo bardzo dobrze to wyglada. A ramka forumowa zostaje tylko z tylu i tyle [emoji4]

Opublikowano

Tą blendę się jakoś otwiera? Sorka Pany za głupie pytania ale nie mam aktualnie dostępu do auta i nie mam jak tego sprawdzić a też mam chyba tą samą blendę co Wy i zamontował bym tablicę w taki sam sposób jak Wy macie.

Opublikowano
  • Autor

Zalezy jaka masz blende, ta co ja mam sie otwiera. Podesle jutro foty bo mam auto u mechaniora ;)

Opublikowano

No właśnie nie wiem jaką mam a też aktualnie nie mam możliwości sprawdzić :decayed: Myślałem, że po zdjęciach z mojego tematu zobaczycie czy mam taką jak Wy czy inną

Opublikowano
  • Autor

Jak sciagniesz tablice to bedziesz widzial :)