Sidżej Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 No Siemka Przyszedł czas na zmiane lamp przednich ( Sonar Angel eyes..). Chciałbym zakupić depo lub valeo, niestety nie wiem jaka jest różnica. 1. Czy może mi ktoś powiedzieć czym się różnią, które lepsze? 2. Na co zwracać uwage? 3. Czy wgl któreś z tych lamp mają oznaczenie na kloszu DC przystosowane pod xenon? Tylko takie docelowo musze mieć 4. I czy podejdą bez cięć błotnika ( mam lifta 1 generacji) Pozdrawiam
e9matic Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Odezwij się do kolegi Gwerty - ogarnia profesjonalnie temat lamp. Jeżeli chodzi o błotniki, to niestety 98' to jeszcze przedlift, będziesz musiał ciąć. Jest duzo fotorelacji na forum o wymianie lamp na poliftowe, wystarczy poszukać. Jeżeli chodzi o firmę, ja zdecydowanie polecam Valeo.
Trzesio Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 miałem kilka kompletów valeo i na każdym kloszu było wyryte d2s, więc z xenonem nie będzie problemu szukaj takich z anglika, często można trafić dużo taniej niż te zdjęte z aut na europejski rynek
misiek95 Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 warto dodać że większość z anlików ma przesłone do przestawiania EU/UK ale niektóre nie mają więc nie polecam kupować kota w worku przez internet:)
Trzesio Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 te co nie mają też idzie przestawić, wystarczy odkręcić odbłyśnik soczewki i przekręcić przesłonę
BF10 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Zdecydowanie polecam Valeo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sidżej Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Opublikowano 27 Maja 2016 A czy jeśli zakupie valeo to moge na legalu wsadzić hidy? Lampy mają oznnaczenie DC
pyra111 Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) kolego kupuj tylko i wylacznie valeo jesli nie chcesz żałowac Edytowane 27 Maja 2016 przez pyra111
Rekomendowane odpowiedzi