Opublikowano 30 Listopada 201015 l ja dzisiaj też głupiałem po miescie, dwie zaspy ściete tyłem, czułem sie jak w grze
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Nie wiesz jak trasa Wawa - Ryki ? bo chyba zjem kolacje i jadę po zimówki :gwizdanie: puki co spałem tylko 1 noc w pracy ale jak dosypie to mnie tam na tydzień zamrozi
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Autor Nie wiesz jak trasa Wawa - Ryki ? bo chyba zjem kolacje i jadę po zimówki :gwizdanie: puki co spałem tylko 1 noc w pracy ale jak dosypie to mnie tam na tydzień zamrozi raczej będzie czarna w większosci dystansu, ale ślisko napewno jest
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Autor to jadę, tzn.będę się powoli ślizgał w tamtym kierunku. hardkor dzisiaj u mnie na krzyzówce co 3 samochód wyjechac nie mógł, a na rondzie to juz w ogóle komedia :polew:
Opublikowano 30 Listopada 201015 l No teściowa w szpitalu pracuje i opowiadała że na rondo to wszyscy brali po 3 podejścia
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Autor No teściowa w szpitalu pracuje i opowiadała że na rondo to wszyscy brali po 3 podejścia byli też desperaci co wjeżdżali na wysepke i wysepką do ronda
Opublikowano 30 Listopada 201015 l ja widziałem jak przed rondem bawili się w kolejarza pierwszy nie mógł podjechać to za nim koleś wysiadał, pchał go po czym sam próbował podjechać- nie mógł, więc za nim koleś wysiadł i też go pchał i tak 4 samochody do tyłu...
Opublikowano 30 Listopada 201015 l Autor ja widziałem jak przed rondem bawili się w kolejarza pierwszy nie mógł podjechać to za nim koleś wysiadał, pchał go po czym sam próbował podjechać- nie mógł, więc za nim koleś wysiadł i też go pchał i tak 4 samochody do tyłu... :polew: :polew: no i ja widziałem to tylko z mneijszą iloscia kolejarzy
Opublikowano 1 Grudnia 201015 l PYTANIE LENIWE: W DRZWIACH PRZEDNICH JAKI ORYGINALNIE SIEDZI GŁOŚNIK- ROZMIAR? (TYLKO NIE WKLEJAĆ MI TU ) :>
Opublikowano 17 Grudnia 201015 l Autor dobra kowi dajesz stuwę + głośniki i biorę h*j nie interes [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 00:02_________________________________________________Moze jakis świateczny zlocik
Opublikowano 18 Grudnia 201015 l Po pasterce nie wiem czy dam rade Ta, bo w rykach mamy taką świecką tradycję spędzania Pasterki w Zaciszu albo w Zdrówku
Opublikowano 18 Grudnia 201015 l Autor Po pasterce nie wiem czy dam rade Ta, bo w rykach mamy taką świecką tradycję spędzania Pasterki w Zaciszu albo w Zdrówku Hanson a od kiedy zaczynasz maraton piwny
Opublikowano 19 Grudnia 201015 l Po pasterce nie wiem czy dam rade No pewnie koło 11:30 bo zanim człowiek się odszykuje wypachni po wigilijnej kolacji to się zejdzie. Najgorsze, że znowu możemy nie pamiętać naszego spotkania na mieście :> Ta, bo w rykach mamy taką świecką tradycję spędzania Pasterki w Zaciszu albo w Zdrówku Hanson a od kiedy zaczynasz maraton piwny [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 10:55_________________________________________________No tak koło 12 bo trzeba się odszykować na wieczór, ,wypachnić Ale najgorsze, że mozemu znowu nie pamiętać naszego spotkania na mieście :>[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:01_________________________________________________A i będę potrzebował części do A4 b5 polifrt, czyli taka jak moja. Brat ojca rozbił auto- prawy przód, chłodnice, zderzak, błotnik, maska, lampa. Jak ktoś coś z tego ma to odkupie po promocyjnych cenach Kowi a masz jeszcze ten zderzak??