Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:polew:
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 159,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie nie dawno Głodek wymieniał parę gratów w zawieszeniu, no i za same części coś koło 700zl krzyknął, wcale nie tanio

Opublikowano
  • Autor

ja zawsze jak coś robie to części sam organizuje z tego tylko względu ze u Głodka nie da rady fakturki wystawić :gwizdanie:

czego wy cholera w domu siedzicie w piątek :mysli::wallbash: ja zaraz ide :naughty:

Opublikowano

ja zawsze jak coś robie to części sam organizuje z tego tylko względu ze u Głodka nie da rady fakturki wystawić :gwizdanie:

czego wy cholera w domu siedzicie w piątek :mysli::wallbash: ja zaraz ide :naughty:

a ja do roboty :disgust::wallbash:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 20:23_________________________________________________kowi a ile całe navi 2 din jest warte?

Opublikowano
  • Autor

Ja moge Ci za całe dać 300zł :kox: i w rozliczeniu 1DIN polift

Opublikowano

Ja moge Ci za całe dać 300zł :kox: i w rozliczeniu 1DIN polift

:>
Opublikowano
  • Autor

Noo Pany w Rykach dzieje sie :kox: w końcu ktos pomyślał o zjazdach bezkolizyjnych na głównej

warszawska.jpg

Juz nie bedzie stresu w wstecznym lusterku czy Ci ktos z d*py garażu nie zrobi :decayed:

Noi TESCO otwieraja na dniach, będziemy mieli nowy parking na spoty :naughty:

Opublikowano

Noo Pany w Rykach dzieje sie :kox: w końcu ktos pomyślał o zjazdach bezkolizyjnych na głównej

warszawska.jpg

Juz nie bedzie stresu w wstecznym lusterku czy Ci ktos z d*py garażu nie zrobi :decayed:

Noi TESCO otwieraja na dniach, będziemy mieli nowy parking na spoty :naughty:

:polew: jaka powierzchnia sklepu?

Opublikowano
  • Autor

Panie sie śmiejesz :decayed: cywilizacja w końcu przyszła do tej wiochy :polew: :polew:

A powierzxhnia nie duza bo bodajze tylko 800m2 noi niestety parking nie za duzy i z wysepkami, ale co tu chcieć działka nie była zbyt obszerna :confused4:

Opublikowano

Panie sie śmiejesz :decayed: cywilizacja w końcu przyszła do tej wiochy :polew: :polew:

A powierzxhnia nie duza bo bodajze tylko 800m2 noi niestety parking nie za duzy i z wysepkami, ale co tu chcieć działka nie była zbyt obszerna :confused4:

śmieje się że wszystkie spoty muszą byc pod tesco :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

śmieje się że wszystkie spoty muszą byc pod tesco :naughty::decayed:

nie byłes jeszcze na naszym głównym parkingu tam poza parkingiem nic nie ma atrakcyjnego,a teraz to przynajmniej bedziemy mieli gdzie pójsć :kox:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mieli gdzie pójść :polew:

Opublikowano
  • Autor

:kox:

No w garwolcu to prawie za każym razem szlismy, tylko tym razem krzyniek niechciał isć bo warunek był wszystko na koszt krzyńka jeśli przyjedziecie na spota, to zjechało nas sporo :polew: :polew:

Opublikowano

No w garwolcu to prawie za każym razem szlismy, tylko tym razem krzyniek niechciał isć bo warunek był wszystko na koszt krzyńka jeśli przyjedziecie na spota, to zjechało nas sporo :polew: :polew:

do garwolca za daleko, a Tchórzo był na spocie?

Opublikowano
  • Autor

A niewiem który to :embarrassed: on skad jest ze miał by być??

Opublikowano

A niewiem który to :embarrassed: on skad jest ze miał by być??

zielony sedan z Siedlec, sprzedałem mu przedliftową lampę :>[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 14:44_________________________________________________gierzy z was któryś w nogę Adam albo Ty Kowi? :naughty::mysli:

Opublikowano
  • Autor

Nie ja w piłke niegram, nie oglądam, no chyba że znaczna częsc towarzystwa to ogląda to sie przyłaczam, czasem ide tylko na mecz miejscowej drużyny :naughty: poooglądać co robią kibice :evil:

hmm zielonego to nie było, w sumie to był chyba tylko jeden sedan czerwony bodajze Korzenia

Opublikowano

Nie ja w piłke niegram, nie oglądam, no chyba że znaczna częsc towarzystwa to ogląda to sie przyłaczam, czasem ide tylko na mecz miejscowej drużyny :naughty: poooglądać co robią kibice :evil:

hmm zielonego to nie było, w sumie to był chyba tylko jeden sedan czerwony bodajze Korzenia

a Adam gierzy czy tylko biega? :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

a nie wiem :no:

Opublikowano

a nie wiem :no:

:> Adam to chyba tylko swoją czarnulą b5 sie zajmuje ciekawe co na to narzeczona? :gwizdanie: :decayed: