Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kierownicy tak mają :decayed:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak kurfa powtarzam ja ciagle mówiłem że by był to lokalny i tak miało być :gwizdanie: ale ty jak zwykle nie czytałeś ze zrozumieniem tylko tłukłes posta by przekrzyczeć wszystko :wallbash: :wallbash:

:polew: :polew: :polew:

yhy tak kowiaczku :) to po ch#j sam chciałeś jechać na ten lokalny spot w Lublinie i większość innych osób z województwa a nie napisaliście tego w odpowiednim temacie? :naughty: I jeszcze marudzenie że terminy im nie pasują, przecież ludzie z Lublina mogą się spotykać codziennie :)paput to głównie do Ciebie pytanie :)

jak ja kowiaczku nie czytam ze zrozumieniem to co mam powiedzieć na Twój temat... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jak kurfa powtarzam ja ciagle mówiłem że by był to lokalny i tak miało być :gwizdanie: ale ty jak zwykle nie czytałeś ze zrozumieniem tylko tłukłes posta by przekrzyczeć wszystko :wallbash: :wallbash:

yhy tak kowiaczku :) to po ch#j sam chciałeś jechać na ten lokalny spot w Lublinie i większość innych osób z województwa a nie napisaliście tego w odpowiednim temacie? :naughty: I jeszcze marudzenie że terminy im nie pasują, przecież ludzie z Lublina mogą się spotykać codziennie :)paput to głównie do Ciebie pytanie :)

jak ja kowiaczku nie czytam ze zrozumieniem to co mam powiedzieć na Twój temat... :gwizdanie:

zaara Ci jebne :decayed: , znajdź choc jeden mój post w którym deklarowałem chęć wyjazdu na spot do LU :wallbash: :wallbash: w ogóle znajdź moje posty na ten problem o którym piszesz :gwizdanie: ja od samego poczatku byłem przeciwny mieszaniu wojewódzkiego z lubelskim :decayed: tylko jak zwykle Ty masz problem z interpretacja i złozeniem w całosć kilku następujacych po sobie wypowiedzi :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

masz racje, więc nie lublinianie organizują :good:

Opublikowano

zaara Ci jebne :decayed: , znajdź choc jeden mój post w którym deklarowałem chęć wyjazdu na spot do LU :wallbash: :wallbash: w ogóle znajdź moje posty na ten problem o którym piszesz :gwizdanie: ja od samego poczatku byłem przeciwny mieszaniu wojewódzkiego z lubelskim :decayed: tylko jak zwykle Ty masz problem z interpretacja i złozeniem w całosć kilku następujacych po sobie wypowiedzi :polew: :polew: :polew:

a no tak zapomniałem przecież Tobie nigdy nic WYJĄTKOWO nie pasuje i nie możesz się pojawić na danym spocie :polew:

zaraz Ci znajdę :good: jak nie Twoje wypowiedzi to Twojego kolegi papucika z którym się tu wzajemnie smyracie po nie powiem czym :tongue4:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 12:20_________________________________________________

co? :blink::wtf: weź no to po naszemu napisz bo nie czaję do czego to i skąd to? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a no tak zapomniałem przecież Tobie nigdy nic WYJĄTKOWO nie pasuje i nie możesz się pojawić na danym spocie :polew:

zaraz Ci znajdę :good: jak nie Twoje wypowiedzi to Twojego kolegi papucika z którym się tu wzajemnie smyracie po nie powiem czym :tongue4:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 12:20_________________________________________________

co? :blink::wtf: weź no to po naszemu napisz bo nie czaję do czego to i skąd to? :decayed:

Ty mi nie szukaj odpowiedzi papucika, bo ja nie dygtuje mu co ma pisać :decayed: wiec znajdź choć jeden wpis w watku spotów LU w którym:

- deklaruje swoja obecnosć

- proponuje spot wojewódzki

:kox:

dawaj jak znajdziesz wysłe ci śrubke w nagrode :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zaraz Ci znajdę :good: jak nie Twoje wypowiedzi to Twojego kolegi papucika z którym się tu wzajemnie smyracie po nie powiem czym :tongue4:

kurrfa zara Cie jepne :decayed:

kto tu ma pod soba zgraję wygłodniałych robotników żądnych smyrania to nie powiem :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Ty mi nie szukaj odpowiedzi papucika, bo ja nie dygtuje mu co ma pisać :decayed: wiec znajdź choć jeden wpis w watku spotów LU w którym:

:polew: wsadź se tą śrubkę w d#pkę :decayed:

kurrfa zara Cie jepne :decayed:

kto tu ma pod soba zgraję wygłodniałych robotników żądnych smyrania to nie powiem :gwizdanie: :decayed:

chodź pobawisz się z moimi robotnikami :polew:

Opublikowano
  • Autor

:polew: wsadź se tą śrubkę w d#pkę :decayed:

Noi co głupio Ci :decayed: nie znalazłes to teraz przeczytaj tamten wątek jeszcze raz albo nawet pare razy i zrozum :polew: :polew: :polew: czy mam Ci to jeszcze raz wytłumaczyc, te magistry dzisiejsze apokalipsa sie szykuje ;(

Opublikowano
chodź pobawisz się z moimi robotnikami

Ty już się wybawiłeś :naughty::decayed:

Opublikowano

Noi co głupio Ci :decayed: nie znalazłes to teraz przeczytaj tamten wątek jeszcze raz albo nawet pare razy i zrozum :polew: :polew: :polew: czy mam Ci to jeszcze raz wytłumaczyc, te magistry dzisiejsze apokalipsa sie szykuje ;(

nie czytałem i nie czytam :) Bo mi się nie chce, poza tym tamtych postów już nie ma przecież :P są skasowane i wiem jedno że od samego początku próbowałeś mi udowodnić to co ja doskonale wiem i mówiłem Ci kilka razy, że temat który założył Tomek dotyczy spotów lokalnych. Mnie tylko zastanawiało po co robi to w podobnym terminie co planowany spot wojewódzki i zaprasza razem z paputem ludzi z województwa, tym samym robiąc temat który już istnieje :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nosz kórfa przecież ja też Ci napisałem że jestem tego samego zdania a ty dalej swoje :wallbash: :wallbash: :wallbash: podnieś te klapki i przeczytaj :kox:

a tak pozatym do Ry na spota przyjedź :decayed: konsola czeka :tongue4:

Opublikowano

nosz kórfa przecież ja też Ci napisałem że jestem tego samego zdania a ty dalej swoje :wallbash: :wallbash: :wallbash: podnieś te klapki i przeczytaj :kox:

no pojeb@ło Cię całkowicie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
Mnie tylko zastanawiało po co robi to w podobnym terminie co planowany spot wojewódzki i zaprasza razem z paputem ludzi z województwa, tym samym robiąc temat który już istnieje

przecież nawet jak w Puławach robimy spoty to z okolic się ludzi zaprasza, na tej samej zasadzie miało to zadziałać w LBN

Opublikowano
Mnie tylko zastanawiało po co robi to w podobnym terminie co planowany spot wojewódzki i zaprasza razem z paputem ludzi z województwa, tym samym robiąc temat który już istnieje

przecież nawet jak w Puławach robimy spoty to z okolic się ludzi zaprasza, na tej samej zasadzie miało to zadziałać w LBN

:good:
Opublikowano
  • Autor

no pojeb@ło Cię całkowicie :polew: :polew: :polew:

noi jak z Toba normalnie pisac jak ty nic nie trybisz to prawie na zasadzie moje zdanie jest mojsze i h*j :polew: :polew: co z tego że ktos to powtórzy nie doda kropki na koniec ale argument ten sam, to i tak nie zrzoumiesz bo twoje jest twojsze :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 13:08_________________________________________________ooo cenzura :kox: ptaszek :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i ptaszek cholera ptaszek cholera :polew:

a brzamiło ori: "i ch#j k#rwa ch#j k#rwa"

Opublikowano

Bo zara Wam założę osobny wątek :bicz:

:hi:

Opublikowano
  • Autor

ładna B5 Avant czerwona po lifcie pokazała sie na rykach na 17tce S-line :evil: tylko koza :kox:

Opublikowano

A ta esa stoi u Damiana, rdza rdza

i problemy z silnikiem :gwizdanie: