Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy mieliście taką sytuację

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sobótkę podjechałem sobie na załupki pod Carrefour w Olsztynie niby normalka zaparkowałem wysiadłem kontem oka zobaczyłem że za mną podjechało auto nic sobie z tego nie zrobiłem w końcu parking. Idę sobie koleś za mną, śledził mnie potem po sklepie stawał przede mną rozkładał łapy i się gapił zaczaiłem o co mu biega szukał zaczepki, kolo łysy trochę większy ode mnie. Oddaliłem się stamtąd nie dałem się sprowokować. Zazdrości chyba :a4fan: Może macie sposób jak takiego kloca powalić szybko na glebę???

Opublikowano

W sobótkę podjechałem sobie na załupki pod Carrefour w Olsztynie niby normalka zaparkowałem wysiadłem kontem oka zobaczyłem że za mną podjechało auto nic sobie z tego nie zrobiłem w końcu parking. Idę sobie koleś za mną, śledził mnie potem po sklepie stawał przede mną rozkładał łapy i się gapił zaczaiłem o co mu biega szukał zaczepki, kolo łysy trochę większy ode mnie. Oddaliłem się stamtąd nie dałem się sprowokować. Zazdrości chyba :a4fan: Może macie sposób jak takiego kloca powalić szybko na glebę???

Właśnie tak jak zrobiłeś to jest najelpszy sposób aby kolesia położyć na glebę jak to mówisz. Olać i robić swoje. Dasz mu po gębie to jeszcze sobie problemu narobisz a jemu frajdę sprawisz.

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 08:48_________________________________________________a mial plaszcz i go rozchylal przed toba ?

moze chcial sie pochwalic swoim sprzetem

Opublikowano

no troche stresująca sytacja :)

Opublikowano

Z takimi problemami to na blog'a jakiegos :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dobrze kolego że go olałeś, takich właśnie najbardziej to wkur**a gdy szukają zaczepki, a jak byś mu sprawił łomot ( :wink4: )

to jeszcze Ciebie by oskarżono że na niego napadłeś...

Opublikowano

no niestety debili nie brakuje... trzeba zlać ciepłym moczem i nie dać się zniżyć do ich poziomu i tyle..;)

Opublikowano

Z takimi problemami to na blog'a jakiegos :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Mi chodzi o zazdrość co do naszych aut i różne nieciekawe reakcje innych ludzi.

np. przytoczę pewną sytuacje pewnego Pana który podjechał na zakupy w pewnej wiosce po wyjściu ze sklepu zobaczył 5 gości opierających się o jego auto i usłyszał tekst dwaj kluczyki albo kulka, oddał biedak.

Fakt autentyczny więc proszę się nie naśmiewać

Opublikowano

moze zalazłes mu czymś za skóre albo droge mu zajechałes albo cos :)

Opublikowano

trzeba bylo wyciagnac spluwe i by dal spokoj :kox:

Opublikowano

albo by zawołał strażnika marketu i by było przesrane na maxa...

najlepiej zlać i tyle, po co sobie życie komplikować.

Opublikowano

:bicz3: jasne że najlepiej to olewać ale czasem zmuszeni jesteśmy do konfrontacji a ja jedynie jestem za :bicz: jak jakaś kobitka w obcisłym stroju zemną walczy :lol1:

Opublikowano

a mial plaszcz i go rozchylal przed toba ?

moze chcial sie pochwalic swoim sprzetem

:polew: :polew: :polew:

Na takich debili nie ma rady ... wyczujesz co takiemu usrało sie pod kopułą :gwizdanie:

Opublikowano

ja bym mu pokazał kalafiora i by sie zmył :P

Opublikowano

..najgorzej jakby mu sie spodobało .. :polew:

Opublikowano

..najgorzej jakby mu sie spodobało .. :polew:

też fakt moze to nie chodziło o audi :P

tylko o cos innego i koles chciął wypadać sytacje czy mu sie uda :P

Opublikowano

tylko o cos innego i koles chciął wypadać sytacje czy mu sie uda