Karuzel94 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witam wszystkich Jaką instalację polecacie do A4 z silnikiem 1.6 AHL? I jaki zakład polecilibyście w Lubelskiem,w powiatach: Bialskim,Radzyńskim lub Łukowskim?? Może jest tu ktoś z tych okolic i podzieliłby się doświadczeniami z poszczególnych zakładów? Pozdr i z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsinger997 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam wszystkich Jaką instalację polecacie do A4 z silnikiem 1.6 AHL? I jaki zakład polecilibyście w Lubelskiem,w powiatach: Bialskim,Radzyńskim lub Łukowskim?? Może jest tu ktoś z tych okolic i podzieliłby się doświadczeniami z poszczególnych zakładów? Pozdr i z góry dzięki za odpowiedź Jestem z innej części Polski ale jeśli miałbym Ci polecić to instalacja sekwencyjna Stefanelli. Kosztowała 2400 PLN. Zakładałem w 2013 w sierpniu bodajże i jeżdżę do teraz bez ŻADNYCH problemów Przejechałem ok 55 tysięcy na niej. Trzy razy w tym czasie wymieniałem filtr gazu. Zero spadku mocy, bez żadnych problemów przechodzi z benz na gaz po ok. 90-120 sekundach jazdy. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitar Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 troszkę odgrzebię ale W poprzednim aucie 1.6 ahl miałem instalację Staga-montują teraz takie za ok 1700 zł-gdy zakładałem na szafie było 185 tyś a na lpg przejechałem 180 tyś bez żadnej usterki(jedynie wymiany filtrów i po 160 tyś listwy wtryskowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi