Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie Tanie Oc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Chwilę obecną mieszkam w Łodzi , Jestem młodym kierowcą mam 21 lat od 2 lat prawko i swój 3 samochód , żeby nie płacić za dużo mam współwłaściciela z pełnymi zniżkami ale .....

Ceny Oc zaczynają się od 1800 :o . Przy pełnych zniżkach współwłaściciela ? :/

Oc Ma Zwykły Assistans i NNW i 1800 Wychodzi PZU a reszta 2k+ , w zeszłym Roku płaciłem sam bez zniżek jak auto było tylko na mnie 1800 zł a teraz mam tyle z zniżkami ..

Gdzie mogę znaleźć coś tańszego .

Opublikowano

Dowiedz się w Proamie.Ceny są w miarę przystępne.

Opublikowano

Dzisiaj będę dzwonił gdzie się da bo to jest jakaś tragedia ....

Opublikowano

Oc w tym roku w górę poszło niestety.

Opublikowano

o 100% ..... Kur ....

Opublikowano

Kolego, ja auto ubezpieczyłem w YouCanDrive to ErgoHestia, pierwsze auto, 0 zniżek, ale ja już 25 lat, więc bez zwyżki. Auto jak w profilu i najtaniej było u nich, 557 zł :)

Opublikowano

Dowiedz się w Proamie.Ceny są w miarę przystępne.

Chyba żartujesz z tą Proamą. Za moje Audi walnęli mi 1000 PLN jak pytałem.

Opublikowano

ja mam 21 zwyzki pfff , . i nie wiem jak to ugryźć 800-1000 jeszcze ugryzę

Opublikowano

liczą zobaczymy co z tego będzie :) . mówili że w ciągu 1:30 powinni oddzwonić także czekam . Dzięki za info :)

Opublikowano

Niech współwłaściciel ubezpieczy auto i już masz po temacie będziesz miał wszystkie zniżki, a ty czekaj do tych 25 lat i przejmiesz wszystkie zniżki od współwłaściciela.

Opublikowano

To tak nie działa auto jest zarejestrowane na mnie i współwłaściciela musi uwzględnić że będę nim jeździł

Opublikowano

Faktycznie umknęło mi to. Jak ja przejmowałem zniżki od ojca to miałem powyżej 25 lat.

Opublikowano

Niech współwłaściciel ubezpieczy auto i już masz po temacie będziesz miał wszystkie zniżki, a ty czekaj do tych 25 lat i przejmiesz wszystkie zniżki od współwłaściciela.

Zniżki można przenieść z żony na męża i odwrotnie. W przypadku innego pokrewieństwa dawca zniżek jest osoba która ma większe zniżki a drugi współwłaściciel dopiero pracuje na swoje zniżki.

Opublikowano

Rankomat.pl tam wpisałem i oddzwonili

Ostatnio gdzie miałem 1750zl

A w tym roku za to samo 1200 zł

Opublikowano

ja dzisiaj położyłem 449 za oc w pzu ,znizki full wiek +25 :wink:

Opublikowano

tam gdzie kolega nitroo mówił wyliczyli bez NNW i Asistance 1300 w Ergo hesti przy mojej zwyżce za wiek i Pełnych zniżkach współwłaściciela

Opublikowano

Hej panowie cena oc jest zależna nie tylko od wieku kierowcy. Ma na nią wpływ bardzo dużo elementów składowych, które podajecie w trakcie wyliczania składki.

Ceny OC strasznie wzrosły w tym roku i to się zgadza. Także jestem młodym kierowcą mam 23 lata, auto na ojca ja współwłaściciel tak jak u ciebie. Rok temu płaciłem coś koło 440zł - na raz, w tym roku dodałem sobie jeszcze od kradzieży, nw i żywioły i mam po 390zł dwie raty. Przy jednej racie wyliczył mi koło 700zł.

Polecam superpolisa - mam już drugi rok z rzędu i jestem zadowolony. Porównują ci ceny między różnymi ubezpieczalniami.

Jak gadałem ostatnio z kolesiem bo mam nowe OC od 15 maja więc jestem na świeżo - śmialiśmy się bo któraś ubezpieczalnia chciała mnie ubezpieczyć za 1400zł, a link4 tak jak mówiłem za 700 - najtaniej. A znowuż biorąc pod uwagę jego ostatniego klienta - kobitkę 40-paro letnią, jej link 4 wywalił ponad 1000zł a tamten ubezpieczyciel 350zł. Po prostu cena często wynika z polityki firmy ubezpieczeniowej. Rozumiem, że kierują się statystykami, ale na pewno jedna bardziej stawia na kobitkę, która jeździ jak tyfus i robi 100km miesiecznie, a inna firma postawi na młodego kierowce, który wali 5k miesiecznie. Jak masz jakieś pytania to wal :)

@edit

ah tak doczytałem teraz, że auto jest na ciebie i współwłaściciel ma zniżki. Więc nie jest do końca tak jak u mnie bo jest na odwrót :) I z tego pewnie wynika różnica w cenie.

Tylko wiedz jedno - mi jako współwłaścicielowi rośnie 10% rocznie, a tobie jako właścicielowi rośnie rocznie również 10% zniżek.

Według mnie wniosek nasuwa się sam. Po co przepłacać? Przerejestruj auto na ojca, bądź kogoś z rodziny kto ma full i masz połowę tej ceny

Edytowane przez eryczek93

Opublikowano

Ja jestem wpisany jako współwłaściciel . nie jako główny i jest wielka d*pa bo poniżej z NNW jak 1600 nie schodzę >.<

Opublikowano

spr w https://ubea.pl/BTA-ubezpieczenia/

Z żona mamy jedno auto wspólne i tylko o tam jej uznali moje zniżki. Yaris 1.0 180 zł