Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie Tanie Oc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Straszne ceny na to ubezpieczenie Ci walą. Ja w lutym sobie szukałem to zapłaciłem 490 zł z tym że mam 21 lat pełne zniżki i zwyżkę od wieku. A ja szukam ubezpieczenia tak że pierwsze rankomat i firma która wychodzi najtaniej to wbijam na ich stronę i wyliczam bezpośrednio u nich i przeważnie jest jeszcze jakieś 10% taniej.

A w środę robiłem ubezpieczenie ojcu ma 45+ pełne zniżki i współwłaściciela bez zniżek i zwyżką wiekową (24 lata) i za seata leona 1.9 tdi wyszło 500.27 zł w link4 i robiłem to tym samym sposobem z tym że na rankomacie pokazało coś koło 700 zł a już na stronie link4 wyliczyło na 500 zł.

I własnie zauważyłem że ubezpieczenie poszło w górę znowu i to dość sporo.

Edytowane przez fox60

Opublikowano

sprawdż sobie firmę benefia. ja wczoraj ubezpieczałem i wszędzie chcieli od 550 zł przy pełnych zniżkach a u nich zapłaciłem 395zł. wyliczyłem sobie to na rankomacie

Opublikowano

od jutra będę liczył na chwilę obecną jestem na wyjeździe :) dziękujęza pomoc :) przejrze wszystkie

E: Od poniedziałku :D:banan::banan:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

spr w https://ubea.pl/BTA-ubezpieczenia/

Z żona mamy jedno auto wspólne i tylko o tam jej uznali moje zniżki. Yaris 1.0 180 zł

W PZU też można przenieść zniżki z małżonki na męża i odwrotnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tłumaczą się wszyscy że Łódź jest droga ...

890 MTU ergo Hestia nic innego nie było :) i tez dobrze . Dzięki za pomoc :)
Opublikowano

TUW

Opublikowano

Panowie ja w zeszłym roku w lipcu na moją audi za OC+NNW zapłaciłem 527zl w Proamie na cały rok ze zniżkami -70%. Nowe OC już za miesiąc wieć dziś z ciekawości na stronie proamy wyliczałem i wyszło mi 960zl. :o

Wrzuciłem dane w niby ten rankomat i najtaniej znalazlo mi samo OC za 840zl.....

Czy to możliwe że aż tak w górę poszło czy coś zle podałem.... ?

A druga sprawa jak wygląda sprawa AC, Nigdy nie miałem AC i czy warto w ogole wykupować na auto z 2004 roku i czy w ogole sie da wykupić na takie stare auto?

Opublikowano

ja w zeszłym roku na 1.8 T miałem na SIEBIE 1700 teraz min . 3000 zł a mam na pół auto i wyszło 890 dokładnie w MTU

Opublikowano

W MTU dziwne cuda się dzieją .... Po 2 miesiacach nagle pojawiły mi się u nich 2 polisy które niby podpisałem i juz komornikiem mnie straszyli nic do nich nie docierało dopiero jak prawnik zajął się sprawą to nagle przepraszali za pomyłkę i chcieli żebym im wszystkie pisma i upomnienia odesłał .....

Opublikowano

no to będziemy wyzywać :) też już miałem przeżycia więc teraz 5 lat grzecznej jazdy :D później się zmieni na inną firmę

Opublikowano

obczaj w mbanku, ja rok temu bralem i bylo najtaniej, mam pelne zniki i oc i nnw zaplacilem 320 zl

Opublikowano

a wiesz że oc poszło ponad 100% w górę ? :) to już wiesz . już mam OC także temat do zamknięcia

Opublikowano

to w mbanku nadal można mieć oc ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam w jakich firmach można liczyć na niezbyt wysokie ubezpieczenie oc dla osoby (21 lat) mającej prawo jazdy lekko ponad 3 lata i chcącej zarejestrować na siebie pierwszy raz samochód taki jak w opisie. Jakich kwot należy się spodziewać ?

Opublikowano

Oc zależy od wielu czynników . największy to wiek i miejscowość gdzie zarejestrowane jest auto . W czerwcu 2016 rou w pakiecie OC, AC, NNW w Generalii zapłaciłem 1190 zł

Opublikowano

Ja w Łodzi też miałem spory problem teraz. W tamtym roku w Proamie zapłaciłem 430zł, a w tym chcieli sk***ysyny około 3000zł :o

Zacząłem szukać nowego ubezpieczyciela, ale się przeraziłem. Wszędzie chcieli 700-1000. No mówię jakaś kpina.

Najtaniej okazało się w TUW'ie na Swojskiej, swoją drogą ciekawe jest to, że jak wyliczałem TUW u agentów to wychodziło mi 660, a jak zrobiłem to w siedzibie to zapłaciłem jakoś około 530.

Opublikowano

Panowie jeśli ktoś zainteresowany czysto teoretycznie wyliczeniem OC zapraszam, siedzę w branży Policzę jak dla Klubowicza :)

Opublikowano

Ubezp. Oc mbank 330zł plus 140 nnw i opcje dodatkowe. Trzeba spędzić troche czasu wyliczając składkę np. ponizej 5 tyś km rocznie tyle planuje a jak wyjdzie więcej trudno.

Opublikowano

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-oc-podrozalo-o-46-procent,nId,2234638

Ceny OC wzrosły średnio o 46% – potwierdza to najnowszy raport rankomat.pl. Podwyżki dotykają już wszystkich właścicieli pojazdów a nie tylko wybranego segmentu klientów. Zapłacimy więcej za OC nie tylko po spowodowaniu szkody, ale nawet z powodu... wybranej pojemności silnika! Co ciekawsze – posiadacze najpopularniejszych diesli 1.9 TDi i 2.0 TDI obarczanych do tej pory największymi zwyżkami mogą spać spokojnie – oni największe podwyżki mają już za sobą. Teraz na „cenzurowanym” znajdują się silniki benzynowe 1.6!

Edytowane przez JeJu