Toldi2123 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Witam jak w temacie w mojej A4 listwy dekoracyjne wewnętrzne są w opłakanym stanie,trafiły mi się takie w idealnym stanie może ktoś podpowie jak je ściągnąć?i na co je potem przykleic?
zelek2012 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Czesć ostatnio wymieniałem u siebie podważ jakimś cienkim przedmiotem żeby nie uszkodzić listwy. Nie od środka, najlepiej ok końca. Jest ona przyklejona tasmą dwustronna i ma 4 zatrzaski. także jak zacznie odchodzić to samymi rekami ciągnij i bedzie odchodzic. Dużo bedziesz miał roboty żeby taśmę dwustronną usunąc z listew i z lakieru samochodu, ale wszystko da się ogarnąć. no i póżniej przyklejałem też tasmą dwustronną i siędzą jak narazie Kurcze nie zwróciłem uwagi ze masz b8 ja Ci opisałem jak jest w b7
zelek2012 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Tak patrzyłem teraz fotki to podobne są, także może być duże prawdopodobieństwo ze są tak samo mocowane spróbuj w ten sposób co opisałem i zobaczysz co się bedzie działo
Toldi2123 Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Opublikowano 26 Maja 2016 Spoko po weekendzie zabiorę się za to.....może się jeszcze ktoś znajdzie kto konkretnie w B8 zmieniał
akkarin Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Spoko po weekendzie zabiorę się za to.....może się jeszcze ktoś znajdzie kto konkretnie w B8 zmieniałI jak sie skończyło z listwami? Wymienione. Też myślę o wymianie na sline. Jest może jakiś diy już napisany?Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi