eryczek93 Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Opublikowano 31 Maja 2016 Haha no jak to jak. Bezpiecznie i 'na oko' trzymać prędkość Mamy na forum kogoś z łódzkiego kto się tym zajmuje ?
cysiek18 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) U mnie temat podobny, z tym że jak jest gorąco to znika górna część, gdzie wyświetla się radio i komunikaty FIS. Jak tylko będę miał chwilę czasu to kupię jakiś licznik od angola i przełożę wyświetlacz. Innej opcji nie ma, szukałem trochę i nie idzie kupić samego wyświetlacza. Jest też kusząca opcja wymiany na kolorowy, ale z tym jeszcze więcej roboty i kosztów. Liczniki od anglików chodzą już od 40 zł na allegro Edytowane 2 Czerwca 2016 przez cysiek18
eryczek93 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 Móglbym cie prosic o jakies fotostory z tej wymiany i kosztorys ? Moze tez sam dalbym rade sie uporac a moze niejednemu uzytkownikowi sie przyda )
bobikos Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Zerknij na temat wymiany tarcz na s4 tam masz pokazane jak sie dostać do wyświetlacza. Do wymiany wystarczy zdjąć jedną wskazówkę. Wyświetlacz jest wpięty na taśmę. Jak ktoś potrzebuje to mam czerwony wyswietlacz na zbyciu. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
adrian_pt Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Nie trzeba nic lutować? Brzmi zachęcająco
bobikos Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Nic nie trzeba lutować. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
adrian_pt Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 A jak duże jest prawdopodobieństwo uszkodzenia tej taśmy podczas wymiany?
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 jak będziesz robił to wszystko delikatnie i z głową to ryzyka nie ma żadnego.
adrian_pt Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 A można w ten sposób zmienić wyświetlacz na kolorowy czy teraz to już popłynąłem?
iwadrian Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 A można w ten sposób zmienić wyświetlacz na kolorowy czy teraz to już popłynąłem? Popłynąłeś konkretnie
adrian_pt Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Tak myślałem No nic w takim razie szukam jakiegoś sprawnego wyświetlacza... Jeszcze jedno szybkie pytanie: Do zmiany wyświetlacza potrzebuje jakiegos konkretnego nr licznika czy kupic pierwszy lepszy oby tylko miał sprawny FIS? Edytowane 4 Października 2016 przez adrian_pt
Rekomendowane odpowiedzi