ba$ior Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam, Mam możliwość zakupu nowych sprężyn obniżających firmy ABT dedykowanych do modelu A4 B6 i B7. Obniżenie: przód - 35 mm, tył - 40. Pasują do ORI zawieszenia S-line. Produkt nowy. Prosto od Helmutów. Czy ktoś miał kontakt z produktami "zawiechowymi" ABT ??
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja nie ,ale firma mówi sama za siebie myślę że warto ABT to ABT wiedzą co robią [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 19:22_________________________________________________Ps.stabilizator do przodu S4 też pasuje
variocustoms Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ABT pewnie i tak sprężyny skręca w Eibachu lub H&R, myślę, ze nie ma co przepłacać, TEIN tez robi sprężyny, czytałem bardzo pozytywne opinie na streetracing.org. Ja mam kompletny zawias TEINA i jest nie do wy.....
ba$ior Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 ABT pewnie i tak sprężyny skręca w Eibachu lub H&R, myślę, ze nie ma co przepłacać, TEIN tez robi sprężyny, czytałem bardzo pozytywne opinie na streetracing.org. Ja mam kompletny zawias TEINA i jest nie do wy..... DzienX za opinie . Też mi się wydaje, że ci wszyscy "renomowani" tunerzy klepią sprężyny .itp w jednym miejscu. Nie będę przepłacał bo koszt sprężyn to 533 zł . Też słyszałem pozytywne opinie o produktach firmy TEIN. Ja mam zawieszenie S-line i chce troszeczkę obniżyć auto tak, żeby koła 18" ładnie wypełniały nadkola i nie stracić na "komforcie" zbyt wiele... Myślałem również nad zawieszeniem KONI FSD + dedykowane pod ten zestaw sprężyny Eibach ale nie znam żadnej opinii na temat KONI FSD . Jeżeli coś wiecie to piszcie .
variocustoms Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Koni i Bilstein to spece co do zawieszeń, myślę, że to ta sama klasa, wejdź na forum streetracing, tam znajdziesz dużo opinii o różnych gadżetach. Pozdro
Patrox Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam, Mam możliwość zakupu nowych sprężyn obniżających firmy ABT dedykowanych do modelu A4 B6 i B7. Obniżenie: przód - 35 mm, tył - 40. Pasują do ORI zawieszenia S-line. Produkt nowy. Prosto od Helmutów. Czy ktoś miał kontakt z produktami "zawiechowymi" ABT ?? Zawiesznie dla firmy ABT robi Eibach. Ale nie jest to pro kit ten na ulice tylko ciut twardszy.
Wąski Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Ma ktoś namiar na firmę TEIN :gwizdanie: szukam coś -25 ale markowego do seryjnych amortyzatorów
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 www.tein.pl do B7 i B6 -30 mm przód - 27 mm tył
Tomeks Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Ma ktoś namiar na firmę TEIN :gwizdanie: szukam coś -25 ale markowego do seryjnych amortyzatorów ale TEIN chyba nierobi do avanta
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Właśnie, chociaż Carnivore1 chyba zakładał kompletny Basic, poszukaj go i zapytaj bo w tabeli jest, że nie dla avant.
Rekomendowane odpowiedzi