czachapll Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Witam. Felgi 16 oryginalne audi po ściągnięciu są porysowane dookoła i tylko te przednie, tylnie nic nie ruszone. Co to może być? felgi takie jak w linku: http://www.opony-tanio.net/pics/6940_big.jpg
jospethe Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Ale gdzie porysowane? na rantach, od wewnątrz? Pewnie od krawężników
Fido Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Taaaaaa, od krawężnika Przeczytaj tytuł tematu raz jeszcze.
czachapll Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 Ale gdzie porysowane? na rantach, od wewnątrz? Pewnie od krawężników Zdjęcia nie mam bo jestem poza domem ale mniej więcej w połowie felgi od środka. Tamte felgi jeździły w zimie a normalnie mam 17 i tu nic się nie dzieje.
jospethe Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Taaaaaa, od krawężnika Przeczytaj tytuł tematu raz jeszcze. Musiałeś wtrącić swoje dwa grosze, jakby inaczej. Cały Fido
Fido Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Jakbyś czytał ze zrozumieniem to bym się nie wtrącał. A wracając do tematu. Czemu porysowana ? Ktoś nie dbał o fele,błoto,bród,zamarznięty lód itd itp. Kiedyś odmalowałem swoje fele zimowe i po sezonie były od wewnątrz pozdzierane jak po szczotce drucianej.
Rekomendowane odpowiedzi