jaroka Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Poszukuje dobrego fachowca od naprawy sprężarki klimatyzacji w Lublinie. Wykluczam Klima Plus na Inżynierskiej, która okazała się totalną porażką.
jaroka Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Coś zaczęło chrobotać, niezależnie czy Econ czy nie, tak jakby się łożysko rozleciało. Przy tym sprężarka się nie załączała w ogóle. Dziś coś walnęło i już nie wydaje tych dźwięków, jakby się coś rozleciało w środku. Wszystko w przeciągu 3 dni, kilometrów może zrobiłem ze 30. z tym chrobotaniem. Nie wiem czy szukać sprężarki czy naprawiać. Edytowane 30 Maja 2016 przez jaroka
Galetto Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Jarek mam dobrego kolegę z prowincji Lublina. Ma teraz duży młyn, ale jak coś mogę dać Ci namiar i będziesz pytał.
jaroka Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Opublikowano 31 Maja 2016 Jarek mam dobrego kolegę z prowincji Lublina. Ma teraz duży młyn, ale jak coś mogę dać Ci namiar i będziesz pytał. Dawaj
Rekomendowane odpowiedzi