scrat Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam Przedstawiam Wam mój nowy czarny skarb - A4 Avant 2,0 TDI, rocznik 2005 W środku i na zewnątrz: - Bixenon - Navi RNS-E - zmieniarka 6 CD w schowku - 3 ramienna, multifunkcyjna, pikowana skórzana kierownica - Chromowane relingi - Pakiet chrom - 16'' 5-ramienne ori felgi aluminiowe (zostają jako felgi na zimę + Good Year UltraGrip 7+) - ręczna 6-biegowa skrzynia biegów Co mnie czeka w najbliższej przyszłości: - zawias s-line zrobione - zderzak przód s-line zrobione - usunięte oznaczenia z tylnej klapy zrobione - tylni spoiler s-line - lotka zrobione - felgi 18'' ORI RS4 + Dunlop SP Sport Maxx TT 225/40/18 zrobione - skórzana pikowana gałka zmiany biegów s-line zrobione - program u Mistrza Rogalottiego zrobione Laureat konkursu "Najładniejsze zdjęcie A4 na forum" w kategorii B7/B8 - Sierpień 2009 FOTO UPDATE LISTOPAD 2009 Ostatnia sesja na letnim ogumieniu... Od tego się zaczęło (Listopad 2008)... UPDATE - LUTY 2009 Pierwszy mod z mojej listy zrobiony. Zwykły zderzak zastąpił ten z wersji s-line + ramka na tablicę rejestracyjną. Cały czas mi chodzi po głowie grill od S4 do tego zderzaka... Pożyjemy, zobaczymy. Pikowana gałka zmiany biegów s-line UPDATE - MARZEC 2009 Kolejny mod mojej zrealizowany, a konkretniej mówiąc auto dostało sprężynki s-line. Więcej szczegółów na 2giej stronie tego wątku. UPDATE - KWIECIEŃ 2009 Auto nareszcie stanęło na zacnym felunku. ORI RS4 B7 18'' + Dunlop SP Sport Maxx TT 225/40/18. Auto zostało oflagowane klubowymi ramkami od KERCZIego UPDATE - LISTOPAD 2009 Zamontowany spoiler tylnej klapy S-line UPDATE - WRZESIEŃ 2010 Zastrzyk mocy by MR MOTORS
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ładna ale fele i stołki widziałem ładniejsze w tym modelu gratuluje zakupu
skovroon Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ta maska z przodu tak odstaje ze zderzaka czy jest po prostu otwarta??
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ładna..............nawet bardzo.............. ( środeczek całkiem , całkeim ) . Jeżeli zrealizujesz zmiany i dołączysz do tego jeszcze zwiększenie mocy to furka będzie naprawdę cudeńko
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ta maska z przodu tak odstaje ze zderzaka czy jest po prostu otwarta?? te modele tak mają
scrat Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 ładna ale fele i stołki widziałem ładniejsze w tym modelu gratuluje zakupu Dzięki No niestety nie można mieć wszystkiego Na zimę felgi też mi lepsze nie potrzebne, na wiosne będą ładniejsze i większe ta maska z przodu tak odstaje ze zderzaka czy jest po prostu otwarta?? konie mechaniczne się pod maską nie mieszczą ładna..............nawet bardzo.............. ( środeczek całkiem , całkeim ) . Jeżeli zrealizujesz zmiany i dołączysz do tego jeszcze zwiększenie mocy to furka będzie naprawdę cudeńko oczywiście, że bez wizyty u rogala się nie obejdzie po prostu zapomniałem dopisać ładna sztuczka dzięki !!
OLO_GDA Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ladna fura:) fele takie jak moje wiec sie nie czepiac :P
turdzi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ladne auto tylko tak sie zastanawiam czy nie prosciej bylo kupic auto w wersji S-line ? A jak jestesmy juz przy wymanach to proponowal bym takze wymiec fotele to te z s-line to inna bajka.
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 bardzo ładnie się prezentuje po modach to będzie już szkoda że fotele są standardowe
ramzespp Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ładne autko, felgi też są super, pierwszy raz widzę takie na oczy Wszystko cacy, gratki Jedyna rzecz, która nie pasuje do tego auta to.... fotele
H4mm3R Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ta maska z przodu tak odstaje ze zderzaka czy jest po prostu otwarta?? te modele tak mają No raczej niee... Chyba był wymieniany zderzak, bo normalnie tablica rejestracyjna jest montowana w zderzaku i niema dodatkowej ramki. Bynajmniej ja tak mam u siebie. A jaki przebieg??
Tomeks Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 - zawias s-line -35mm zawias S-line to -20mm furka ładna koniecznie do zmiany fotele
Piechol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 super autko felgi idealne na zimę tylko te fotele nie pasują i już ale to nie jest jakiś ogromny wydatek, można pomyśleć z czasem
variocustoms Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ładne ale za wysoko stoi miłego użytkowania życzę
scrat Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 No raczej niee... Chyba był wymieniany zderzak, bo normalnie tablica rejestracyjna jest montowana w zderzaku i niema dodatkowej ramki. Bynajmniej ja tak mam u siebie. A jaki przebieg?? Tutaj masz rację, ale nie do końca Tablica jest zamontowana w ramce, gdyż auto przyjechało z Włoch i na przedniej belce było miejsce na małą rejestrację. Z tego też powodu rejestracja została zamocowana, tak a nie inaczej... Przebieg na dzień dzisiejszy 97tys. Dziękuję wszystkim za miłe słowa, ale przez Was muszę teraz zacząć kombinować nowe fotele do auta
H4mm3R Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Co do tego zderzaka poczytaj ten temat i to skoryguj http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t51760.0.html;highlight=b7+przedni+zderzak bo wygląda to tragicznie tak jakby auto było bite i straszy ludzi
scrat Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 Dzięki za linka H4mm3R rzeczywiście nie wygląda to dobrze, ale jakoś wcześniej nie zwracałem na to uwagi, chyba euforia po zakupie mnie trochę zaślepiła :> Auto miało w lipcu robiony rozrząd i panowie fachowcy najwidoczniej nie przyłożyli się zbytnio do montażu zderzaka. Zajmę się tym, jak tylko znajdę chwilkę czasu. [br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 21:33_________________________________________________Kilometr numer 100 000
Cineksik Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 [br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 21:33_________________________________________________Kilometr numer 100 000 to gdzie nas zapraszasz na opijanie... :gwizdanie:
jarko Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie >> Najładniejsza A4 na forum <<
scrat Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 Na pierwszej stronie na dole pierwszy mod mojej . Auto dostało nową twarz - zderzak s-line. Dołożyłem też ramkę na tablicę rejestracyjną. W garażu leżakują i czekają na montaż sprężynki s-line. Cały czas się jednak zastanawiam czy nie dokupić do nich amorków 1BE. Na razie budżet na to nie pozwala, ale myślę że koniec końców bez tego się nie obejdzie. Na razie dojeżdżę serię...
Rekomendowane odpowiedzi