a4b5rs4 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam mam problem z hamulcami mianowicie założyłem komplet tarcze + klocki ferrodo i piszcza podczas hamowania. I przy dopuszczonym hamulcu tez piszcza delikatnie tak jakby prawa strona nie odbijała, co moge zrobic lub jakie klocki kupic zeby nie piszczały Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
eltom Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Pytanie jest, czy przez wymianą też zdarzało im się piszczeć, czy tylko wymieniałeś bo były zużyte.Sprawdź czy felga się nie grzeje po normalnej jeździe. I czy nie słychać szorowania, tak jakby właśnie nie odbijał hamulec? Ja miałem ten sam problem, ale zaciski działały prawidłowo, więc zdecydowałem się na zmianę klocków na ATE i pomogło.
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 na klockach robi sie papierem sciernym na rantach fazki przy montowaniu i nie piszcza.
a4b5rs4 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Przed wymiana problemu nie było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dev Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 To nie wina tarcz i klocków tylko zacisków.
a4b5rs4 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2016 To sie okaże jak zmienię klocki dziwne ze klocki ferodo tak renomowanej firmy nie posiadają powłoki antypoślizgowej jak i rownież taśmy samoprzylepnej zeby sie nie ślizgały po zacisku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Problem rozwiązany klocki były przyczyna poszczenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
a4b5rs4 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wymieniłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi