Marek_A4 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Cz ktos moglby wypowiedziec sie w temacie zamontowania w A4 B5 1.8T Quattro wydechu poprowadzonego obustronnie tzn. zamiana podwojnej koncowki z lewej strony tylu auta na wydech na zasadzie tego w B7)?? Chodzi mi o koszt takiej zabawy i o poziom trudnosci zamontowania czegos takiego. Ewentualnie namiary gdzie mozna to zrobic. Z gory dzieki.
razk Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 z tego co wiem to jes to dosc trudne. jest duzo giecia rur gdyz w B5 nie bylo obustronnych wydechow wiec nie ma tam przeznaczonego na to miejsca, zaczepow. w quattro jeszcze wiecej bo trzeba mijac dodatkowo tylny naped.
Reggi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ciężka sprawa ..ja u siebie w FWD zrezygnowałem ..z braku miejsca - przeszkadzał zbiornik paliwa Jak masz możliwość to pooglądaj sobie autko od spodu ( ja nie mam pojęcia jak wygląda sytuacja z Q ) .. tak jest inny zbiornik ..ale pewnie z racji napędu bedzie ciasno Może w El- Tec'u coś wymyślą
Marek_A4 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Co myslicie?? http://www.audizine.com/forum/showthread.php?p=2757543 tylko niech znawca jakis sie wypowie i stwierdzi czy jest tam quattro czy nie ma
wustyle Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 poziek Ci powie wydech nic nie daje bedzie moze troche, hmm, ladniej?
Marek_A4 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 no nie zamierzam ukrywac tego, ze glownie chodzi mi o wyglad, ktory mi osobiscie sie podoba
wustyle Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 a to inna para kaloszy koledzy powiedzieli ze to raczej trudne (pewno chodzi o kanaly w podwoziu, ktorymi normalnie prowadzone sa rury) nie wiem tez czy sa potrzebne 2 sondy (do kazdego kata oddzielnie), a chyba B5 nie jest przygotowane na takie rezanie
poziek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 El-tec zrobi dokładnie tak jak masz w temacie z audizine. Wygląda fajnie
johnybravo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 ale kapcie ma ta granatowa z linku heh no no kąbinuj z tym wydechem bo nieżle to wygląda.
razk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 mi tez sie podoba ale pojedyncze bo dwie dwurury to troszke za duzo
ajax Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 a to inna para kaloszy koledzy powiedzieli ze to raczej trudne (pewno chodzi o kanaly w podwoziu, ktorymi normalnie prowadzone sa rury) nie wiem tez czy sa potrzebne 2 sondy (do kazdego kata oddzielnie), a chyba B5 nie jest przygotowane na takie rezanie Ale tam nie ma dwoch katow... wydech zaczyna sie od ori katalizatora i dopiero dalej sie "rozgalezia" Pieknie sie prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi