bodas Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 zrobiłem trasę szczecin - torun - szczecin i średnia finalna to 6,5l - mega trybu miejsckiego nie mam gdyż do pracy jade głowną 4 pasmową arterią bez korków więc pewnie srednie będę miał w okolicy 7,5-8,5 l. Spalanie Ci wychodzi jak u mnie w 2.0Tdi Q
doradca Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 Z takim spalaniem robiłem ta sama trasę 2.0 tdi 143km:) ale teraz robie to bardziej elastycznie Graty na serwis na miejscu
carrera369 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jaki masz rozmiar felg i opon ? Spalanie z FISa czy liczyłeś przy tankowaniu ?
doradca Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 z FIS - felga ori Sline 18 cali opona 245/40/18 - tak jak z fabryki wyszło Panowie kodował ktoś wyłączenie StartStop w polifcie ? widzę ze jest do przedlifta ale wyczytałem, że w polifcie jest jakoś inaczej. Chciałbym wyłączyć całkowicie lub poprostu ustawić aby po odpaleniu był na OFF. Pomoże ktoś gotowcem ?
komoornik Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 - Go to Module 09-Cent. Elec. - Enter Security Code (shown up by default) (mine was 20113) - Go to Adaptation, Type Channel 34 and hit Read button, it should show the factory default number in value window. - Subtract 4 from factory default number/value to disable Start&Stop every time engine is started. "Worked for my car" - Add 32 to the factory default number/value it remember last status "This did not work on my car, but you can try" - Test & Save
jedrekx Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 odjęcie "czwórki" w powyższej ścieżce powinno zadziałać
damian19886 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jak kolego chodzi ci ten silnik? to jest 225km? ten silnik raczej nie bierze ci oleju? tez w nie dalekiej przyszlosci mysle o zmianie na a4 b8 w polifcie z 2.0tfsi.
griga-st Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Kolega se przeczyta tytuł tematu jeszcze raz;-) Też nienawidzę z rana wstawać :-D
damian19886 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 No fakt nie zauwazylem:) ale to podobne silniki:)
doradca Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2016 No fakt nie zauwazylem:) ale to podobne silniki:) Oleju nie bierze - pali o 2 litry mniej od 2.0 tfsi - jedzie słabiej ale po virusie tak jak seria 225 km
szogun555 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ja skretnego nie mam - oglądam filmy na yt i wszystkie polifty nie poziomując sie nie wiem juz od czego to zależyMożesz się wypowiedż ktoś posiadający polifta z biksenonem nie skrętnym ?? Update: poziomowanie działa po prostu nie sprawdzałem w trakcie włączania silnika tylko na już włączonym lub wyłączonym Ja mam nie skrętne, ale poziomowanie góra, dół jak najbardziej jest
doradca Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 u mnie też jest hehhe tylko źle sprawdzałem bez silnika włączonego Dzień kodowania za mną włączone funkcje : - doświetlanie zakrętów - zamykanie otwieranie szyb z kluczyka - lap time - naładowanie aku - hamowanie awaryjne - test zegarów - opuszczanie lusterka prawego przy cofaniu - wyłączenie SS - tryb przestawienia przycisku Dodatkowo K0260 do MMi i mapy 2016 - co ciekawe błędów nie było po aktualizacji Wszystko robione ori VCDS z najnowszym kablem Jedyna rzecz na któ®ej poległem to regulacja nateżenia oświetlenia ambiente - tzn odblokowane w zielonym menu - mmi wyświetla ale regulacja nie daje efektu - można kręcić a wszystko podświetlane jest tak samo niestety - pakiet QQ1 jest fabryczny
bodas Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Kolego jakie masz mmi? Skąd brałeś mapy i aktywatory? Ja mam 3g Basic i się nie mogę od roku zebrać. Cały czas mam soft i mapy z 11roku
doradca Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 Mam 'MMI 3G Basic Z A5 Klubu Aktywator i wszystko niezbędne jest w paczkach Jest nowy soft do 3G basic: htps://yadi.sk/d/Nc-od4noWQFtNowa mapa 3G basic 2016, działa również na sofcie K0257:htps://yadi.sk/d/XTuejpypwwnA
bodas Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Podziękowania się należą. Może to będzie mobilizacją dla mnie
doradca Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 wczoraj przyszły jeszcze żarówki do przeciwmgielnych własnie skończyłem montować - idealnie kolorystycznie z xenonem i ledem
dymekn Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 A jak ci to świeci w nocy? Ja też wrzuciłem Led w przeciwmgielne i nie za bardzo. Jak tylko do coming/leaving home to spoko. klepane z fona
doradca Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 nie wiem bo godzinę temu zamontowałem mi głownie chodzi o kolorystkę bo głownie własnie do CH LH i corneringu używam. Dzisiaj sprawdzę wieczorem - jak coś po BMW zostały mi h8 ala xenon
dymekn Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 To zobaczysz. Niektórzy pakują hidy ale to już większy koszt. klepane z fona
Rekomendowane odpowiedzi