denveco Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam zastanawiam się nad zrobieniem takiego gadżetu w przednich lampach
Dibo Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ale nie w lampach przedliftowych, tak jak jest na zdjęciu Jakbym miał zakładać LEDy to tylko w zderzak. Lampy bym zostawił w spokoju, tzn. wymienił na soczewkipoliftowe
Młody Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Mało widzę nie powiększa mi się foto :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Polift to polift te lampy dla mnie to kaszana
Dibo Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Mało widzę nie powiększa mi się foto :gwizdanie: Mi się bez problemu powiększyło.
Młody Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 No teraz widzę moje ulubione powiedzenie beznadziejne czy polifotowe czy przed kupa wielka to tak jak te grill-e z B7 w B5 czy B6 z 80 letniej babci 18-stki nie zrobisz. Diody są w B8 i tam ich miejsce. No jeszcze w zderzaku to oki ale tylko w B7
Deszcz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 w lampach B5 kichowato wygląda, w zderzaku o wiele lepiej
musti Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Jeśli masz zamiar zakładać te diody to w zderzaku najlepiej będzie to wyglądało bo ledy w lampach troche szpecą.
arczi900819 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam. Moja propozycja: Załóż sobie np niebieskie LED-y w postojówkach, H4 też daj niebieskie aaa no i zmień lampy na te po lifcie i będzie o wiele lepiej wyglądało. No a jak chcesz to jeszcze tak jak koledzy wcześniej wspomnieli zamontuj sobie te LED-y w zderzaku (oczywiście tego samego koloru co światło w lampach) i będzie już ładnie :good: Pozdrawiam
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 nie pasuje takie rozwiązanie do B5 :gwizdanie:
Marek12 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Moim zdaniem do b5 ledy nie pasują ani w zderzak ani tym bardziej w lampy! Taki trochę przerost formy nad treścią Najlepiej to utrzymać auto jak najbardziej zbliżone do ori. Zawsze mi się podoba jak widzę furkę kilkunastoletnią a wygłąda jakby rok temu z salonu wyjechała
marcin j Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 No teraz widzę moje ulubione powiedzenie beznadziejne czy polifotowe czy przed kupa wielka to tak jak te grill-e z B7 w B5 czy B6 z 80 letniej babci 18-stki nie zrobisz. Diody są w B8 i tam ich miejsce. No jeszcze w zderzaku to oki ale tylko w B7 W 100% zgadzam sie z przedmówcą, zamiast kłaść ledy w te przedliftowe lampy , zainwestuj w soczewki valeo, bądź depo, i włóż xenon.
Dibo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Najpierw wymień lampy na soczewkę + xenon. Dopiero potem pomyśl o LEDach w zderzaku. A te LEDy w starego typu lampach wyglądają jakby się z choinki urwały. Przyjrzyj się zdjęciu, jak to pasuje do starych lamp
eMeM Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Najpierw wymień lampy na soczewkę + xenon. Dopiero potem pomyśl o LEDach w zderzaku. A te LEDy w starego typu lampach wyglądają jakby się z choinki urwały. Przyjrzyj się zdjęciu, jak to pasuje do starych lamp dokladnie, te led'y do starych ryfli widac autor tematu chce jak najmniejszym kosztem modyfikowac auto, tak aby sie rzucalo w oczy, szkoda tylko ze auta pomylil bo to A4 ta koncepcja w ogole nie pasuje
Dibo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Najmniejszym kosztem to można modyfikować Daewoo a nie Audi. Taka minimalizacja kosztów spowodowała że powstało coś takiego jak wiejski tuning
denveco Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zamiast postojówek mam założone białe stroboskopy. Co do tych listew w lampach to tez sam nie wiem eMeM nie że chcę, dlatego pytam o opinie na forum, a to co widisz na fotce to projekt w paincie. Co do soczewek tanie nie są ale ksenony posiadam
Dibo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Powiedz jeszcze że masz te xenony zamontowane w lampach starego typu
nike21 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 tez mysle o LED jako dzienne ale tylko w zderzak
Rekomendowane odpowiedzi