maf10 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam, stare wycieraczki porobiły mi rysy na szybie.Jakim sposobem można je zniwelować?Prosze o pomoc, pozdrawiam gorąco
bodas Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Polerowanie szyby tlenkiem ceru, ale to z głową. Można zrobić efekt soczewki i obraz będzie się załamywać. Jeśli to nie pomoże to wymiana szyby.
maf10 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 Kurde blade , gdzie dostane taki specyfik ?
bodas Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Allegro, dobry sklep z kosmetykami auto. Rzecz jasna polerka tylko mechaniczna, bo szkło to strasznie twardy materiał.
majkel_majki Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nie poleruje się szyb czołowych w polu widzenia kierowcy.
bodas Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opinii tyle co ludzi. Jedni polerują, inni nie. Wybór należy do właściciela. Autor zapytał o sposób usunięcia zarysowań. Jedyne co da się zrobić to spolerować lub wymienić szybę.
Fenrir Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jeśli chodzi o polerowanie to proponował bym udać się do firmy która się tym zajmuje. Jeśli rysy są płytkie to na pewno da radę je spolerować bez śladu. Jeśli są głębokie to pewnie nikt się tego nie podejmie żeby nie zniekształcić powierzchni szyby.
maf10 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 kurde, cieżko mi tutaj telefonem pokazać , jutro postaram sie lepsze zdjecie zrobic. i bede myślał
wujekmaciej Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 skoro szybę masz itak itak porysowaną to możesz polerować, chyba że nie chcesz robić kosztów dodatkowych to od razu nową. dobra szyba z uszczelką, wimianą i paskiem słonecznym do b5 kosztuje ok 300zł
marioxxxx Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Ja słyszałem ze można jeszcze papierem ściernym diamentowym,noe wiem jaka ziarnistość ale wiem ze diamentowym ?
matisstz Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 ja mam długą rysę na czołowej a szczególnie na bocznych wiele rys... szukam firmy która takimi rzeczami się zajmuje,
Rekomendowane odpowiedzi