OSA Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Panowie poszukuje listw do ( środek drzwi) , potrzebne mi są 4 szt. drzwi tylne i przednie (te na błotnikach przetrwały), ma ktoś jakieś namiary? nigdzie ich nie mogę dostać? a może ktoś z kolegów gdzieś coś znajdzie u siebie? mile widziany też błotnik prawy najlepiej kolor LY7L , model przed liftem.
naughtywolf Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Trudno dostac te listwy srodkowe,szukam juz od 5 miesiecy i nie ma nigdzie. Oprocz uniwersalnych tych szerokich.
Delta Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 witam! podczepię się po temat. kupiłem ostatnio błotniki poliftowe do przedlifta. i problem taki że listwa środkowa jest właśnie szeroka w tych błotnikach da radę bez problemu zmienić ją na tą wąską? czy w całym aucie trzeba zmieniać na te szerokie?
fazi777 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 ze znalezieniem listew poliftowych czyli szerokich jest mega problem, ja jak szukałem to bardziej się opłaciło kupić całe drzwi niż tą listwę
Delta Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 właśnie zauważyłem aledrogo itd nic nie pomaga, może znajde jakiegoś rozbitka albo spalony jakiś to wyłuskam w dobrym pieniądzu chociaż też w to wątpię
Rekomendowane odpowiedzi