wustyle Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Czy sa jakiejs niusy, zapowiedzi, przecieki o ew. startach audi w wrc? Kurde, tak kiedys namieszali modelem quattro. Chcialbym zeby RS4 wystartowalo w rajdach i zmiotlo te smieszne i paskudne citroeny:))))
Hincó Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Czy sa jakiejs niusy, zapowiedzi, przecieki o ew. startach audi w wrc?Kurde, tak kiedys namieszali modelem quattro. Chcialbym zeby RS4 wystartowalo w rajdach i zmiotlo te smieszne i paskudne citroeny:)))) Mi byłoby szkoda RS4 na takie błota Mimo wszystko ; ]
pet3r Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 zawsze zastanawialo mnie czemu Audi nie wystawia swojego teamu w WRC. moze dlatego, ze startuje juz w DTM i Le Mans a WRC byloby kolejnym ogromnym wydatkiem? zauwazcie, ze zadna z szanujacych sie niemieckich marek (Audi, BMW, Mercedes) nie startuje w WRC.
wustyle Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Opublikowano 19 Lutego 2007 zawsze zastanawialo mnie czemu Audi nie wystawia swojego teamu w WRC. moze dlatego, ze startuje juz w DTM i Le Mans a WRC byloby kolejnym ogromnym wydatkiem? zauwazcie, ze zadna z szanujacych sie niemieckich marek (Audi, BMW, Mercedes) nie startuje w WRC. no zauwazylem brak tych marek w WRC ale powiedzmy sobie szczerze - DTM nie ma prestizu a Le Mans jest raz w roku dla mnie WRC to kwintesencja rajdu samochodowego
Gość spedyt Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Le Mans jest raz w roku Dlatego wygrywać w jedynym wyścigu w roku to jest PRESTIŻ i takie są chyba przesłanki szefów Audi
Hincó Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Nic nie wskuramy w tej sprawie ;] A gdyby wystartowali w WRC to autka moglyby ciut podrozeć zeby na tym wiele nie stracić.. ; ]
kalina Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Rajdy to reklama, zachęcanie do kupna danej marki. Czy trzeba zachęcać do kupna
wustyle Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Opublikowano 19 Lutego 2007 kurde za***iście bym sie cieszyl na widok audi w WRC...
wustyle Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Opublikowano 19 Lutego 2007 no w avancie:) jeszcze zajezdza typek na mete oesu a tu z avanciaka zona sie wysypuje dzieciaka odpina z tylu z fotelika kierowca idzie na pake, wozek wyciaga '-))))))))
Rekomendowane odpowiedzi