Gregory87 Opublikowano 17 Września 2017 Autor Opublikowano 17 Września 2017 4 minuty temu, Norbas napisał: Tak rolka działa ale nie mam jeszcze płyty wypalonej... Ale to nie powinno kolidowac pracy Mode chyba... Płytę wypalani ze stronki podanej w instalacji SDS... Nawet zapisać jej nie moGE po otworzeniu tego programu... Mode nie ma nic wspólnego z sds, bo po jego naciśnięciu otwiera się tylko lista kontaktów na fisie
daszku Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Możesz mi napisać jak zrobiłeś kluczyk z b7 do b6. Zlecałeś to jakiejś firmie czy sam to robiłeś.
Gregory87 Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) 4 godziny temu, daszku napisał: Możesz mi napisać jak zrobiłeś kluczyk z b7 do b6. Zlecałeś to jakiejś firmie czy sam to robiłeś. Sam robiłem, robota na 5 minut z kompem, u Ciebie to raczej nie przejdzie. Chyba, że Twoje auto jest wyprodukowane po 07.2002 Edytowane 1 Października 2017 przez Gregory87
daszku Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Dokładna data produkcji to 2002.11.04. W co muszę się dokładnie ogarnąć żeby zrobić taki klucz?
Gregory87 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 15 godzin temu, daszku napisał: Dokładna data produkcji to 2002.11.04. W co muszę się dokładnie ogarnąć żeby zrobić taki klucz? Kluczyk B7 z końcówką Q lub K, dorabiasz grot u klucznika , przekładasz transponder ze starego do nowego kluczyka, na koniec przyuczenie za pomocą kompa i to wszystko. Poszukaj bo wszystko jest na formu
Gregory87 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Powitać dziś wpadłem na hamownię sprawdzić z ciekawości czy motor trzyma serię, jak na ASN-a nie jest tak źle Edytowane 7 Października 2017 przez Gregory87
matek55 Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Mody na plus mozesz podrzucić na PW link do gałki zmiany biegów
turek 73 Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Ja też bym poprosił linka na pw do gałki biegów
oyamabdg Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Jedne z ładniejszych felg jakie widziałem na B6 ! Pięknie się prezentuje furka, szerokości
Gregory87 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dzięki a żeby nie było, że w temacie się nic nie dzieje, to ostatnio w halogeny wpadły Led-y COB. Efekt zadowalający
doman96b6 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Co masz w długich?Te ledy w halo lepiej oświetlają drogę niż zwykłe żarówki?
Gregory87 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) To nie długie tylko postoje wiązka światła zdecydowanie lepsza w porównaniu do zwykłych żarówek. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Gregory87
doman96b6 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 To nie długie tylko postoje wiązka światła zdecydowanie lepsza w porównaniu do zwykłych żarówek. Na zdjęciu się zlało,dzięki za info
Gregory87 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Trochę przestoju w temacie było, ale zaczynam modzić dalej. Dziś dociąłem w końcu kratkę S4 do ramki s-line. Moim zdaniem wyszło Innowacyjne mocowanie na niezastąpionych trytytkach Kratka docięta i spasowana do ramki na taśmie dwustronnej 3M, trzyma jak siemasz Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Gregory87
dekiel 13 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Klawo się prezentuje. Dolnej przynajmniej żaden uj nie wydłubie .
Gregory87 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Pogoda zachęciła do działania i ruszyły kolejne pracę min. - wygłuszenie tylnej półki, przy Bose wpadała w rezonans, ale zastosowanie wygłuszenia w postaci filca rozwiązało problem, jest cisza i jakość dźwięku sie poprawiła - do odhaczenia idzie również ori oświetlenie LED przestrzeni nóg, efekt w ciemności zadowalający... nie za jasno, nie za ciemno Na kolejny week planuje mały Detailing - powłoka ceramiczna GYEON Q2 MOHS na lakier - powłoka hydrofobowa GYEON Q2 View na szyby - powłoka kwarcowa GYEON Q2 RIM na felgi Zestaw już przygotowany, więc można działać
Gregory87 Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Opublikowano 25 Lipca 2018 mały zastój w temacie, ale cały czas coś się dziej... w końcu znalazłem więcej czasu na położenie powłok. Niebawem wrzucę filmik z efektem, jak to wszystko się odpowiednio utwardzi. Przyszedł też czas na montaż końcówek Ulter 90RS - teraz tył jakoś wygląda sensownie Do boczka drzwi wpadł też panel do otwierania bagaja, znacznie to ułatwiło jego otwieranie, bez konieczności wyciągania kluczyka.
Gregory87 Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Opublikowano 25 Lipca 2018 I na koniec mała aktualizacja foto
Gregory87 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Po dłuższej przerwie czas na aktualizacje tematu, auto ma się świetnie i cały czas służy. Tym bardziej, że ostatnio zaczęło oddychać jak należy poprzez zregenerowanie prekatów (katalizatorów wstępnych). Jedno popołudnie w garażu, katy wymontowane i wysłane na serwis - Kaliński.pl Trochę zabawy było, ale efekt finalny jest Przy okazji leżenie pod autem wymieniony został cały przegub kulowy od cięgna zmiany biegów. Stary tak zażerała rdza, że nawet się tego nie spodziewałem Ale fakt faktem wymiana na duży plus, biegi wchodzą znacznie lżej niż poprzednio. Zabawa dość kosztowna w jednym i drugim przypadku, ale przynajmniej jest spokój na kolejne kilka lat
Rekomendowane odpowiedzi