kujawaPGN Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam! Orientuje się ktoś może, czy w serwisie Audi potrafiliby mi odtworzyć wlepkę z kodami: silnika, skrzyni, wyposażenia itd. po numerze VIN ?? Książki serwisowej nie posiadam ( a tam również takowa naklejka była), a wlepka w bagażniku jest strasznie brudna i przez co nieczytelna... Pozdro
GreGoriO Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 polecam ten link... VIN decoder for AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, MITSUBISHI, OPEL, FORD, vin code check, vin decoding nie wiem jak z B5 ale moja b6 dostała ponad 100 kodów...dzieki temu ETKA zaczęła pokazywać poprawnie moje części... ale jeśli zależy ci na wlepce to już nie pomogę
karol MAŁY Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Troche odgrzeje kotleta czy jest ktoś w stanie rokodować mi o co chodzi z tą wlepą z bagażnika?chodzi mi o wyposażenie i zawieszenie bo nie dawno kupiłem swoją a4 i niestety nic o nim nie wiem ma fabryczny alarm i takie tam ale nawet nie mam do niego kluczyka-pilota dostałem tylko klucz serwisowy będe wdzięczny za jakiekolwiek info na temat mojego autka a to link do lepki z bagola http://www.fotosik.pl/zdjecie/b1da94a324501bfd
Fido Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 A google się popsuło ? Wystarczy kuźwa wpisać hasło w wyszukiwarkę. Ludzie, trochę własnego wkładu. Nie czekajcie na gotowce. Dekoder kodów wlepki jest w necie.
jagi2012 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 http://www.audiklub.org/wyposazenie.html
PMRudy Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Chciałbym sprawdzić podstawowe informacje o samochodzie i nie mogę trafić na dobrą stronę. Żadna nie podaje pojemności i mocy pojazdu. Czy to normalne? Znacie jakieś dobre darmowe strony?
krzysiekvtec Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 ja wysylałem na autodna za 30zł i dowiedziałem sie tyle samo co wzrokiem patrzyłem na auto ...
PMRudy Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 No właśnie o tym mówię. Lipa z tymi stronami jest. Za darmo pokazuje tylko markę i rok.
krzysiekvtec Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Nitro to zapłać 30zl zobaczysz ile się dowiesz haha
nitroo Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Dlatego Ci napisałem, do kogo powinieneś uderzyć.
wujekmaciej Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 możesz poszukać na innych forach czy ktoś przypadkiem nie pracuje w ASO często takim tropem rozkodujesz auto i znajdziesz historię za niedużą kasę
Rekomendowane odpowiedzi