pezet202 Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Spoko, mi pasuje Panowie mi nie świeci jedna żarówka w podświetlaniu rejestracji. Styki się przepaliły. Kupiłem używaną ale sprawną listwę oświetlenia, to może byśmy wymienili, bo zacząłem rozbierać tapicerkę klapy ale nie wiem jak całkiem ją ściągnąć żeby dostać się do listwy. I od razu jak uda się nam wymienić to byśmy ledy założyli bo mam od użytkownika Tomnik i czekają na montaż w oświetleniu rejestracji.
DanielAudiDaniel Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Dokładnie jak będzie padać to galeria koło myjni Kamil możemy spróbować wymienić Kabel się przyda chętnie podepnę moją Audiczkę do zobaczenia już za 2 dni pozdrawiam
DanielAudiDaniel Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Dzisiaj w galerii widziany Sylwek pozdrawiam i do zobaczenia jutro
pezet202 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 O proszę, chłopaki już dzisiaj w galerii byli pewnie maszyny szorować na myjce na jutrzejszy spot
ziomek435 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 12 minut temu, pezet202 napisał: O proszę, chłopaki już dzisiaj w galerii byli pewnie maszyny szorować na myjce na jutrzejszy spot ja niestety dopiero jutro jadę umyć auto bo nie ma czasu cały czas : D
Czaki89 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Chlopaki dacie rade skolowac na jutro miernik lakieru. bylbym wdzieczny.
ziomek435 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 to co w galerii się spotykamy bo coś pada chwilami ?
DanielAudiDaniel Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja też proponuję galerię bo cały czas pada a nie będziemy moknąć do zobaczenia o 16 Kamil ja nie mam jak pożyczyć miernika lakieru :/
Czaki89 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Trudno, jak nikt nie ogarnie to bajka. Chcialem cos sprawdzic. No to do 16. Bd pewnie punktualnie.
ziomek435 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 sorry chłopaki niestety muszę być o 17 w pracy i nie dam rady zajrzeć dziś kurde tak czekałem na to i wyszło jak wyszło. do następnego :/
DanielAudiDaniel Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 Dziękuję wam za spota fajnie było się spotkać fajne macie Audiczki pozdrawiam i do zobaczenia
pezet202 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Również dziękuję Panowie za spota Sylwek spoko, nic się nie stało. Wiadomo w pracy jest różnie. Następnym razem. NA wiosnę coś pomyślimy. Możecie wpaść do mnie, grilla się zapali, i można coś modzić. Daniel jak będziesz chciał to ogarnę Ci podświetlenie w drzwiach, lampkę białą tylko niech ciepło przyjdzie. Szybko pojechałeś, my jeszcze do 18:30 byliśmy Zawartość dodana 0 minutes later Kamilos ja dopiero teraz przeczytałem wiadomość, ale i tak nie miał bym skąd miernika skombinować. Audiczka poszła?
ziomek435 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 jak najbardziej z tym grillem na wiosnę : ) ale teraz pytanie z innej półki mam problem szarpie mi auto na gazie pokazuje błąd sondy lambda drugiej ale nie jest to jeszcze pewne na 100 % czy to na pewno no to. jak to będzie sonda to czy znacie kogoś z przemyślu co zamontuje Dp ?
Czaki89 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 DP Sylwku założy Ci każdy mechanik. Trzeba pamiętać o nowych uszczelkach na flansze przy zakładaniu DP. Jeżeli masz problem z gazem to jedz tam gdzie go zakładałeś. Niech Ci go wyregulują lub sprawdzą mapę. Co do sony nr 2 czyli tej "za katem" nie ma ona wpływu na pracę silnika. Diagnozuję tylko sprawność katalizatora. Ja np po wywaleniu kata miałem checka i w ecu silnika błąd niesprawnego katalizatora. Podjechałem do DigiSoftu ,250 zeta i sonda za katem wywalona i spokój.
DanielAudiDaniel Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 Kamilu będę wdzięczny jak pomożesz mi zrobić podświetlenie drzwi może następnym razem będzie nas jeszcze więcej następnym razem dłużej się posiedzi ja na mechanice się nie znam więc Sylwek nie pomogę
pezet202 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Sylwek nie pomogę bo DP nie mam i się nie znam Ale wiez ze w DigiSoft w Przemyślu dobre rzeczy robią z kompem a aucie. Zawartość dodana 2 minutes later Daniel nie ma sprawy. Jestem Technik elektronik więc lubię się bawić w takie rzeczy Jak przyjdzie ciepło to ogarniemy temat.
ziomek435 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 mam problem z tym szarpaniem na gazie i nie wiem od czego zacząć czy od cewek i świec czy od tej sondy. chyba się zdecyduje na świece bo i tak chce je wymienić a potem na sprawdzenie cewek a wy jak sądzicie co zrobić
ziomek435 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 3 minuty temu, krystiano91 napisał: Sylwek - kable sprawdzałeś? kable wyglądają na ok. jutro zaczynam od świec bo i tak miałem wymieniać bo nie wiem kiedy były wymieniane
Rekomendowane odpowiedzi