Skocz do zawartości
IGNOROWANY

R8 V10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyglą super :good: cieszy mnie że Audi nadal ma parcie na sportowe auta :pleasantry:

Opublikowano

Swoją drogą to troche szkoda, że nie wsadzili silnika od nowego RS6, jak pierwotnie planowali, ale podobno nie poradzili sobie z chłodzeniem turbin przy silniku umieszczonym centralnie. Z drugiej strony nie mogli stworzyć auta szybszego od Gallardo, które również pochodzi od Audi. :cool1:

Opublikowano

Widzialem, swietna reklama :good:

Opublikowano

Reklama :polew: :polew:

Opublikowano

za***iście pomrukuje.. :))

Opublikowano

Witam,

Jeżeli ktoś chce to może sobie pośmigać Audi R8 w nowej grze Transformers 2 :good:

Audi w filmie "ginie" na samym początku :( i jest po stronie tych "złych" - Decepticons.

transformers20090119aud.jpg

Tu filmik z prezentacją modelu :0

Tu więcej fotek modelu auta:

http://transformers.moviechronicles.com/2009-01/more-audi-r8-deluxe-toy-and-robot-mode-pics/

Model nie jest doskonały (brak oznaczeń Audi - pewnie nie dostali oficjalnej zgody) ale jest ciekawy.

Ja się jaram strasznie tymi modelami juz od 87 roku :kox:

Opublikowano

Z chęcią kupiłbym takiego robota :kox: Wychowałem się na komiksach i bajkach o Transformersach, a i takie zabawki jak ta miałem :naughty:

Opublikowano

Nie jest super wykonana. Zobaczcie jakie ma przednie światła :sick3: ale jest OK :good:

Można kupić tą figurkę w każdym sklepie z zabawkami dla dzieci - koszt 50 -58 zł.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...