Opublikowano 5 Sierpnia 200916 l to przynajmniej czuje się teraz rozumiany co myślicie o mojej przeróbce? to takie pociosane przeze mnie w paincie i programie do obróbki zdjęć ale już mój magik od dziarek będzie wiedział jak mi to zrobić odpowiednio :gwizdanie: obie łydki tak że to zakończenie (będzie jeszcze ostrzejsze) pójdzie wokół kostek
Opublikowano 5 Sierpnia 200916 l jak będzie ładnie wycieniowane to będzie mega Somes ja jestem już stary perwer a skorupiaka zrobiłem na I roku studiów tj w 1993 - inne czasy były i tatuaże nie były takie popularne więc laski nie powiem robiło to wrażenie, co do Frenum to wyłącznie dla mnie i mojej połowicy, mam już od prawie 4 lat więc pewnie też byłem w małym gronie prekursorów w Polsce
Opublikowano 5 Sierpnia 200916 l I to się chwali Ja generalnie też lubie kontrowersje w okół siebie W planach 7 dziarek i 3 kolczyki
Opublikowano 6 Sierpnia 200916 l fajne Nosfer tylko z wydziaraniem tego może być średnio a mooje nie jest adoptowane z godła
Opublikowano 6 Sierpnia 200916 l Oglądałem niedawno galerię z jedego studia, gość miał wydziarane plecy w ten sposób. Wyglądało to ekstra, ale problem byłby teraz ze znalezieniem artysty, który by sie tego podjął i nie spierdolił..
Opublikowano 6 Sierpnia 200916 l a mooje nie jest adoptowane z godła toć wiem :polew: :polew: Oglądałem niedawno galerię z jedego studia, gość miał wydziarane plecy w ten sposób. Wyglądało to ekstra, ale problem byłby teraz ze znalezieniem artysty, który by sie tego podjął i nie spierdolił.. musiałbyś mieć czarne plecy i jasny pigment :kox:
Opublikowano 27 Sierpnia 200916 l No i kolejny projekt już za mną Od razu nie polecam tatuowania sobie czegoś na stopie czy kostce! Ale dałem rade Już mi brakuje tego dziobania..
Opublikowano 27 Sierpnia 200916 l to się znieczul bo mój magik od dziar już mi polewać chciał jak na mnie patrzył
Opublikowano 27 Sierpnia 200916 l to się znieczul bo mój magik od dziar już mi polewać chciał jak na mnie patrzył ile setek polecasz
Opublikowano 27 Sierpnia 200916 l nie wiem ale tak co byś przytomność stracił wszystko zależy od tego do jakiej kategorii pijackiej należysz ja szedłem na żywioł bo autem wracałem
Opublikowano 27 Sierpnia 200916 l to się znieczul bo mój magik od dziar już mi polewać chciał jak na mnie patrzył ile setek polecasz Grzesiu wstrzymaj się do zlotu to Ci coś wydziaramy.Znieczulenie gratis w każdych ilościach
Opublikowano 27 Sierpnia 200916 l to się znieczul bo mój magik od dziar już mi polewać chciał jak na mnie patrzył ile setek polecasz Grzesiu wstrzymaj się do zlotu to Ci coś wydziaramy.Znieczulenie gratis w każdych ilościach ok, to będzie pierwsze klubowe dziaranie :polew:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:26_________________________________________________najpierw zrobimy konkurs na projekt