Gość Edyta Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 RotkiW zgadzam sie z toba folia tylko na czas powrotu do domu by nie pobrodzic ubran ja polecam masc bepanthen ladnie i szybko sie goi vdm a myslales nad tym by zrobic caly rekaw? interesujaco by to wygladalo po za tym biomechanika i wiadomo jak dla mnie
vdm Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 myślę cały czas nad tym, narazie musi się zagoić co do folii to nie dłużej niż po 6 godzin przez pierwsze 2 dni ,później tylko smarowanie, tak mi powiedział Batoon z Azazela
RotkiW Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 vdm jeśli stosujesz krem który polecam ja lub ten o którym mówi strawberry to folia tylko na powrót do domu. Krem zapewnia ci wygodę, pomaga goić i tworzy opatrunek. Wiem coś na ten temat bo to nie pierwszy mój tatuaż (ten o którym mówiłem robiłem 3 tyg temu) oraz interesuję się nimi już wiele lat i mam kilku znajomych profesjonalnych tatuażystów. vdm dobrze Ci radzi z tym rękawem, fajna sprawa i w Polsce robi się co raz bardziej popularny.
patrosss Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 a co tam i ja sie pochwale <br /><br /> Bóg,Honor,Rodzina trzyma tak jak lina alpinisty tak jak wszyscy za jednego tak ja sam jeden za wszystkich
DamianIno Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Witam Już miałem zakładać nowy wątek a tu proszę widzę że jakiś czas temu temat był już poruszany szkoda że ucichło ale może uda mi się ożywić dyskusje.Do rzeczy też jestem fanem tatuaży.Pierwszy zrobiłem jakieś 12-13 lat temu i do niedawna jakoś nie było "okazji"tego kontynuować...ale ostatnimi czasy staram się to nadrobić i w przeciągu ostatnich trzech m-cy udało mi się zrobić kolejne dwa(postaram się wrzucić fotki jeżeli temat się ożywi).Oczywiście w planach są już następne i finalnie chciałbym zrobić "rękaw"
DamianIno Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 To i ja się pochwalę [/url ---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ----------
Remik-A4 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 byla ochota na cos wiekszego przeszlo... jak bedzie to zdecydowanie na jednym sie nie skonczy 3D bardzo ciekawie wyglada... https://www.google.pl/search?q=3d+tattoo&lr=&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=S1xxUtvYB4SZ0QXlvoGACg&ved=0CC0QsAQ&biw=1920&bih=976#imgdii=_ Amazing 3D Tattoos 2013 HD - YouTube
DamianIno Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 3D fajna sprawa...ma ktoś może link do wzorów z tematu fantasy?
Kazik123 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 od siebie polecam easy tatto jak pisali wcześniej folia tylko pierwszy dzień na 6 h póżniej tylko maść, ładnie sie goi zero strupków ciuchy sie nie kleją jak bede przy kompie to dam fotke swojego
Tzieland Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Mogę się założyć że ta maść easy tattoo to Alantan albo Bepanten w innej tubce Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Kazik123 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 stosowałem alantan i easy tatoo w podobnych warunkach i takim w porównaniu wygrał easy tatoo
Tzieland Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 stosowałem alantan i easy tatoo w podobnych warunkach i takim w porównaniu wygrał easy tatoo Ale w jakim sensie? Szybkość gojenia? Wielkość strupów? Czy jak do tego doszedłeś? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Kazik123 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 easy fajnie się wchłania i zostawiam przezroczystą warstwę na skórze która nie zostawia śladów na ubraniu, alantan jest tańszy ale easy jest za to dużo wydajniejszy, 30 zł za maść to jeszcze w miarę a dziara też parę groszy kosztuje przy okazji wstawiam swoje, fotki robione jeszcze w studiu a i jeszcze motylek żony, ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- easy fajnie się wchłania i zostawiam przezroczystą warstwę na skórze która nie zostawia śladów na ubraniu, alantan jest tańszy ale easy jest za to dużo wydajniejszy, 30 zł za maść to jeszcze w miarę a dziara też parę groszy kosztuje przy okazji wstawiam swoje, fotki robione jeszcze w studiu a i jeszcze motylek żony, fotek nie ładuje ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- easy fajnie się wchłania i zostawiam przezroczystą warstwę na skórze która nie zostawia śladów na ubraniu, alantan jest tańszy ale easy jest za to dużo wydajniejszy, 30 zł za maść to jeszcze w miarę a dziara też parę groszy kosztuje przy okazji wstawiam swoje, fotki robione jeszcze w studiu a i jeszcze motylek żony, ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- easy fajnie się wchłania i zostawiam przezroczystą warstwę na skórze która nie zostawia śladów na ubraniu, alantan jest tańszy ale easy jest za to dużo wydajniejszy, 30 zł za maść to jeszcze w miarę a dziara też parę groszy kosztuje przy okazji wstawiam swoje, fotki robione jeszcze w studiu a i jeszcze motylek żony, fotek nie ładuje Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
DamianIno Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajny motyw,motylek też niczego sobie alantan stosowaliście w kremie czy w maści?
Tzieland Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Maść szybciej goi bo jest bardziej tłusta ale brudzi ubrania Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
DamianIno Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 No właśnie ja używałem w kremie i sobie chwale podobno lepiej nawilżać niż natłuszczać skórę,ale pewnie każdy ma swoje sposoby...
Tzieland Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Jedno i drugie nawilża Po prostu inna konsystencja. Maść na pewno dłużej się utrzymuje. Sam używałem tego i tego i zawsze na początku smaruję maścią żeby szybciej się goiło a później przechodzę na krem żeby tak ubrań nie budzić. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
eu4yaon Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 sowa mojej narzeczonej, w trakcie gojenia
Rekomendowane odpowiedzi